Soru Bu Laptop Güzel Mi ?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
güzel laptop ama daha iyi alternatifler olabilir bu fiyata

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Bence aşağıda ki daha mantıklı olur.

game garaj monster dan farksız çok şikayet alan ve parça kalitesi kötü olan bir marka

bu bütçeyle riske girilmeye hiç gerek yok hp gibi köklü markalar tercih edilmeli

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
game garaj monster dan farksız çok şikayet alan ve parça kalitesi kötü olan bir marka

bu bütçeyle riske girilmeye hiç gerek yok hp gibi köklü markalar tercih edilmeli
MSI ile aynı kasayı kullanıyor ve ben iyi diye biliyorum. Bende HP öneriyordum ama Çağdaş hocam ısınıyor dedi ve farklı yerlerde menteşe problemi var denildiğini gördüm. İşlemci olarak HP den bir tık iyi ve daha ucuz.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
çok fazla kullanıcı sorunu var dediğim gibi bilindik markalar daha sağlıklı olur ısınmaya çözüm var ama görüntü gelmemesi anakart sorunu vs. bunlara çözüm yok anca servis ama altına bi hadron soğutucu alır buz gibi çalışır

KS

Callous

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
MSI ile aynı kasayı kullanıyor ve ben iyi diye biliyorum. Bende HP öneriyordum ama Çağdaş hocam ısınıyor dedi ve farklı yerlerde menteşe problemi var denildiğini gördüm. İşlemci olarak HP den bir tık iyi ve daha ucuz.
bu attigimda isinma sorunu cok yok diye biliyorum

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80

Kesinlikle katılıyorum Game Garaj bilemem ama Monster tecrübem var 1 yıl iade edeceğim diye uğraşmıştım düşünen herkese aynısını diyorum uzak durun Asus'un Rog Strix modellerini önerebilirim ama çok aşırı pahalı onun dışında bir şey diyemeyeceğim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Kesinlikle katılıyorum Game Garaj bilemem ama Monster tecrübem var 1 yıl iade edeceğim diye uğraşmıştım düşünen herkese aynısını diyorum uzak durun Asus'un Rog Strix modellerini önerebilirim ama çok aşırı pahalı onun dışında bir şey diyemeyeceğim
Cihazın incelemelerini izleyin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri