game garaj monster dan farksız çok şikayet alan ve parça kalitesi kötü olan bir markaBence aşağıda ki daha mantıklı olur.
Game Garaj Slayer 7-3060 C2 i7-11800H 16GB 512GB SSD RTX3060 6GB 15.6" Free Dos Oyuncu Dizüstü Bilgisayar : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Game Garaj Slayer 7-3060 C2 i7-11800H 16GB 512GB SSD RTX3060 6GB 15.6" Free Dos Oyuncu Dizüstü Bilgisayar : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
MSI ile aynı kasayı kullanıyor ve ben iyi diye biliyorum. Bende HP öneriyordum ama Çağdaş hocam ısınıyor dedi ve farklı yerlerde menteşe problemi var denildiğini gördüm. İşlemci olarak HP den bir tık iyi ve daha ucuz.game garaj monster dan farksız çok şikayet alan ve parça kalitesi kötü olan bir marka
bu bütçeyle riske girilmeye hiç gerek yok hp gibi köklü markalar tercih edilmeli
bu attigimda isinma sorunu cok yok diye biliyorumMSI ile aynı kasayı kullanıyor ve ben iyi diye biliyorum. Bende HP öneriyordum ama Çağdaş hocam ısınıyor dedi ve farklı yerlerde menteşe problemi var denildiğini gördüm. İşlemci olarak HP den bir tık iyi ve daha ucuz.
Kesinlikle katılıyorum Game Garaj bilemem ama Monster tecrübem var 1 yıl iade edeceğim diye uğraşmıştım düşünen herkese aynısını diyorum uzak durun Asus'un Rog Strix modellerini önerebilirim ama çok aşırı pahalı onun dışında bir şey diyemeyeceğimgame garaj monster dan farksız çok şikayet alan ve parça kalitesi kötü olan bir marka
bu bütçeyle riske girilmeye hiç gerek yok hp gibi köklü markalar tercih edilmeli
Cihazın incelemelerini izleyin.Kesinlikle katılıyorum Game Garaj bilemem ama Monster tecrübem var 1 yıl iade edeceğim diye uğraşmıştım düşünen herkese aynısını diyorum uzak durun Asus'un Rog Strix modellerini önerebilirim ama çok aşırı pahalı onun dışında bir şey diyemeyeceğim
incelemelere bende baktım ama incelemelerle bir olsa keşke önemli olan kullanıcı deneyimi, yorumları. monster incelemeleri de çok iyi fakat iş uygulamaya gelince herkes şikayetçiCihazın incelemelerini izleyin.