Bu oyunlara benzer oyun onerımısınız ?

mxentr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaslar alta yazdıgım oyunlara benzer oyun onerımısınız ?
- Tomb raider
- Hitman
-Prens of Persıa
- Mafıa
-Max payne
- Deus ex
- just cause
NOT: 3 sahıs modunda total war gıbı ordu savastırma kale feth etme oyunarıda onerın

Son düzenleme:

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Mafia max payne gibi hem açık dünya hemde görevli uçmalı kaçmalı vurmalı olarak just cause serileri var onlara bakmanı tavsiye ederim.

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
- Tomb raider
- Hitman
-Prens of Persıa
- Mafıa
-Max payne
- Deus ex
- just cause
NOT: 3 sahıs modunda total war gıbı ordu savastırma kale feth etme oyunarıda onerın
Eğer bir playstation konsola sahipseniz uncharted oynayabilirsiniz (tomb raider benzeri) eğer konsola sahip değilseniz ileri zamanlarda oyun pc içinde gelecek

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Eğer bir playstation konsola sahipseniz uncharted oynayabilirsiniz (tomb raider benzeri) eğer konsola sahip değilseniz ileri zamanlarda oyun pc içinde gelecek
Oyununu oynamadım ama filmi güzel.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Hepsi tam alternatif sayılmasalar da benzer olarak oynanabilirler.

Ordu kur, kale fethet vs içeren bana göre en iyi oyun yerli yapımımız olan Mount & Blade serisinin oyunları olan Warband ve Bannerlord'dur oynamadıysanız şiddetle tavsiye ederim.

• Tomb Raider alternatifi olarak Uncharted ve The Last of Us diyebilirim belki ama bunlar henüz PC'ye çıkmadı yakında çıkacaklar istek listene ekleyebilirsin. Bunlar dışında Horizon Zero Dawn, Assassins creed: Origins ve Odyssey olabilir.
Tomb Raider için bakınırken bu ayın 23'ünde çıkacak yerli yapım bir oyun ile karşılaştım onu da paylaşmak isterim alternatifi olabilir gibi geldi. Oyunun adı Bad Way ()

Hitman alternatifi olarak: Splinter Cell Blacklist, Sniper Elite serisi, Sniper: Ghost Warrior serisi, Metal Gear Solid V: Phantom Pain ve Thief olabilir.

Prince of Persia alternatifi direkt Assassins Creed serisi olur hatta evrilmiş ve gelişmiş versiyonu denebilir.

Mafia alternatifi olarak: Yakuza serisi, Sleeping Dogs, L.A Noire, olabilir. Red Dead Redemption 2, Max Payne, GTA serisi Belki bunlarda dahil olabilir.

Max Payne - Oynamadım, sadece bir kaç inceleme videosuna denk gelmiştim ama alternatif bulamadım.

Deus ex - Seriden iki oyunu oynadım ama alternatifi olabilecek oyun aklıma gelmedi.

Just Cause alternatifi olarak Far Cry serisi, Crysis serisi, Saints Row.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
- Tomb raider
- Hitman
-Prens of Persıa
- Mafıa
-Max payne
- Deus ex
- just cause

AA ve AAA yapımlar olarak aşağıdaki oynadığım oyunları değerlendirebilirsiniz.

Horizon Zero Down
Gears 5
Metro Serisi
BioShock Serisi
Control
Dishonored Serisi
Dying Light Serisi
Fallout 4
Kingdom Come Deliverance
Middle-Earth Serisi
Metal Gear Solid 5
Sleeping Dogs