Merhaba dostlarım PC hocasından yediğim 10 günlük banı geri bıraktık beni tanımayanlar için ben can en eskilerden en iyilerden lütfen bir daha böyle bir olay yaşanmasın
Kuru iftiradanNeden ban yemiştin.
İftira?Kuru iftiradan
Evet arada ben kaynadimİftira?
Argo kelime kullanimindan falan mı?Evet arada ben kaynadim
Yok canım küfür etmedimArgo kelime kullanimindan falan mı?
Olay yok kardeşim yalandan banladılar beni başarımı kıskandılarHoş geldinben ilk kez görüyorum sizide merak ettim neden ban yediniz? Olayı anlatmak ister misiniz?
Yapmamişsın zaten o zaman anlatabilirsinYok canım küfür etmedim
Yalandan banlanmazsın.Olay yok kardeşim yalandan banladılar beni başarımı kıskandılar
Yani sebepsiz böyle bir ban atmazlar vardır illa bir sebebiOlay yok kardeşim yalandan banladılar beni başarımı kıskandılar
Üstün başarım her zaman ki gibi kiskanildiYapmamişsın zaten o zaman anlatabilirsin
Yalandan banlanmazsın.
Ne başarısıymış bu?Üstün başarım her zaman ki gibi kiskanildi
Bu sebepten banlanan bir tek sen varsın herhalde CanÜstün başarım her zaman ki gibi kiskanildi
Yok kanka trolluyordun konuları o yüzden ban yedim h.g bu aradaOlay yok kardeşim yalandan banladılar beni başarımı kıskandılar
Sen kiminle kosBir daha böyle bir olay yaşanmasın neEmir mi veriyorsun bize ? Kendin yaptın kendin buldun. Bundan sonra dikkatli davran.
Lütfen böyle bir şey duymamış olayımBir daha böyle bir olay yaşanmasın neEmir mi veriyorsun bize ? Kendin yaptın kendin buldun. Bundan sonra dikkatli davran.
Merak ettim olay ne acaba?Bir daha böyle bir olay yaşanmasın neEmir mi veriyorsun bize ? Kendin yaptın kendin buldun. Bundan sonra dikkatli davran.
Hb canım benimYok kanka trolluyordun konuları o yüzden ban yedim h.g bu arada