Bu Piyasaya Yeni Gelmedik Geri Geldik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Evet beni herkes sever bende seni seviyorum canım
hocam ama harbi ağır trolsunuz yapmayın bu ağır trol zamanla itici olur onunda dozu vardır

kendi arkımdan örnek vereyim her konuda trol yapıyo yani yeter diyorum dahada trole bağlıyo sohbet etme hevesimi alıyo arkadaş :D

siz ağır trolu geyik konulatında yapın bence :D

hocam ama harbi ağır trolsunuz yapmayın bu ağır trol zamanla itici olur onunda dozu vardır

kendi arkımdan örnek vereyim her konuda trol yapıyo yani yeter diyorum dahada trole bağlıyo sohbet etme hevesimi alıyo arkadaş :D

ama dozunda !

mesela şuan bende trol yapmak istiyorum yapmıyorum neden insanlar rahatsız olabilir bunuda düşünmen lazım

Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235

ama dozunda !
Hiç yapılmasa daha iyi.

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Hiç yapılmasa daha iyi.
kedni şahsi fikrimdir hocam geyik konularında az ama dozunda yapılabilir insanları incitmicek itici tarzda olmicak şekilde

cünkü bir insanı rahatsız etmediği müddetçe sıkıntı olmaz bana göre

cünkü bir insan rahatsız olduğu zaman özgürlüğünü kısıtlamış oluyosun ki hiç kimseninde bir kiseyi rahatsız edicek tarzda hareketler yapmasına hakkıda yok

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
kedni şahsi fikrimdir hocam geyik konularında az ama dozunda yapılabilir insanları incitmicek itici tarzda olmicak şekilde

cünkü bir insanı rahatsız etmediği müddetçe sıkıntı olmaz bana göre

cünkü bir insan rahatsız olduğu zaman özgürlüğünü kısıtlamış oluyosun ki hiç kimseninde bir kiseyi rahatsız edicek tarzda hareketler yapmasına hakkıda yok
Katılıyorum bayterek

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Baya kasıyorsun kendini böyle dramaya gerek yok aslında. Alakasız konulara geyik yapman her zaman iyi olmayabilir, onun dışında nasıl özel sorunlar yaşadın bilmiyoruz. Ama bu mahalle abisi tavrında yazıları yapman iyi değil, yani sakin huzurlu bir ortam burası başka forumlara göre gayet iyi kitlesi var kırmaya değmez birbirinizi.

KS

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Baya kasıyorsun kendini böyle dramaya gerek yok aslında. Alakasız konulara geyik yapman her zaman iyi olmayabilir, onun dışında nasıl özel sorunlar yaşadın bilmiyoruz. Ama bu mahalle abisi tavrında yazıları yapman iyi değil, yani sakin huzurlu bir ortam burası başka forumlara göre gayet iyi kitlesi var kırmaya değmez birbirinizi.
Siz kimsiniz hiç görmedin dhdbdj

KS

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Bu arada bu piyasaya yeni gelmedik demişsin , rütben öyle demiyor ama :D
Ban yiyince rütbe de gitti bu arada bilgisayar teknik servis ve güvenlik sistemleri yenim bölümüm
IMG_20230410_133635.jpg

Ban yiyince rütbe de gitti bu arada bilgisayar teknik servis ve güvenlik sistemleri yenim bölümüm
IMG_20230410_133635.jpg
Bence bunun altından kalkamazsin

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri