- Konu Sahibi
Anthor love şarkısı o fjdbdhdjdjEe çeviri yok mu
Anthor love şarkısı o fjdbdhdjdjEe çeviri yok mu
Jdjddjdjdj
He sonraki ay da ben mod olmuştumHatirlionmu 2. Ayın üyesinde yarışmıştik ben kazandım dhdndjdm olm tüm gün sana küfür etmiştim lan nasıl bu kadar hızlı mesaj kasıyor diye sonra pes ettin başkaları senj geçti ama zar zor kandım jsndbd
hocam ama harbi ağır trolsunuz yapmayın bu ağır trol zamanla itici olur onunda dozu vardırEvet beni herkes sever bende seni seviyorum canım
siz ağır trolu geyik konulatında yapın benceJdjddjdjdj
ama dozunda !hocam ama harbi ağır trolsunuz yapmayın bu ağır trol zamanla itici olur onunda dozu vardır
kendi arkımdan örnek vereyim her konuda trol yapıyo yani yeter diyorum dahada trole bağlıyo sohbet etme hevesimi alıyo arkadaş
siz ağır trolu geyik konulatında yapın bence![]()
Hiç yapılmasa daha iyi.hocam ama harbi ağır trolsunuz yapmayın bu ağır trol zamanla itici olur onunda dozu vardır
kendi arkımdan örnek vereyim her konuda trol yapıyo yani yeter diyorum dahada trole bağlıyo sohbet etme hevesimi alıyo arkadaş
siz ağır trolu geyik konulatında yapın bence
ama dozunda !
kedni şahsi fikrimdir hocam geyik konularında az ama dozunda yapılabilir insanları incitmicek itici tarzda olmicak şekildeHiç yapılmasa daha iyi.
Katılıyorum bayterekkedni şahsi fikrimdir hocam geyik konularında az ama dozunda yapılabilir insanları incitmicek itici tarzda olmicak şekilde
cünkü bir insanı rahatsız etmediği müddetçe sıkıntı olmaz bana göre
cünkü bir insan rahatsız olduğu zaman özgürlüğünü kısıtlamış oluyosun ki hiç kimseninde bir kiseyi rahatsız edicek tarzda hareketler yapmasına hakkıda yok
Siz kimsiniz hiç görmedin dhdbdjBaya kasıyorsun kendini böyle dramaya gerek yok aslında. Alakasız konulara geyik yapman her zaman iyi olmayabilir, onun dışında nasıl özel sorunlar yaşadın bilmiyoruz. Ama bu mahalle abisi tavrında yazıları yapman iyi değil, yani sakin huzurlu bir ortam burası başka forumlara göre gayet iyi kitlesi var kırmaya değmez birbirinizi.
Görmelik bir durum yok arkadaş fikrini belirtmiş.Siz kimsiniz hiç görmedin dhdbdj
Ban yiyince rütbe de gitti bu arada bilgisayar teknik servis ve güvenlik sistemleri yenim bölümümBu arada bu piyasaya yeni gelmedik demişsin , rütben öyle demiyor ama![]()
Bence bunun altından kalkamazsinBan yiyince rütbe de gitti bu arada bilgisayar teknik servis ve güvenlik sistemleri yenim bölümüm![]()
Beni bağlamaz şu an forumda stajyersinBan yiyince rütbe de gitti bu arada bilgisayar teknik servis ve güvenlik sistemleri yenim bölümüm Ekli dosyayı görüntüle 19219
Bence bunun altından kalkamazsin
grbhergıbreıpbp staj olmuşBan yiyince rütbe de gitti bu arada bilgisayar teknik servis ve güvenlik sistemleri yenim bölümüm Ekli dosyayı görüntüle 19219
Bence bunun altından kalkamazsin
tşkler puşacağımBu arada beni asla yanlız bırakmayan @ardateo hocama çok teşekkür ederim telefondan iletişime geçtik ve tek yakın arkadaşım oldu
Seviyorum seni canım mehmudumgrbhergıbreıpbp staj olmuş
tşkler bebeğim (inşallah banlanmöayız banlanıcak bir mesajsada özr)
megmudumSeviyorum seni canım mehmudum
mwmmutuutututututu 1 mağmutum (banlanmayak yine la )Ahhg mehmut 2
Banlanak megmut kendi forumumuzu açarız djdndnmwmmutuutututututu 1 mağmutum (banlanmayak yine la )