- Tepki
- 4,956
Umarım trollemezsin sevilen üyesin ama trollsun bu ssbeple ban yedinHb canım benim
Konulari trolluyor ya arkadas cani sıkılıncaMerak ettim olay ne acaba?
Umarım trollemezsin sevilen üyesin ama trollsun bu ssbeple ban yedinHb canım benim
Konulari trolluyor ya arkadas cani sıkılıncaMerak ettim olay ne acaba?
Üslubuna dikkat et. Kuralları oku.Sen kiminle kos
Lütfen böyle bir şey duymamış olayım
Evet beni herkes sever bende seni seviyorum canımUmarım trollemezsin sevilen üyesin ama trollsun bu ssbeple ban yedin
Haaa konulara saçma şeyler yazanUmarım trollemezsin sevilen üyesin ama trollsun bu ssbeple ban yedin
Konulari trolluyor ya arkadas cani sikilinca
Nasıl bildin ama ehehehHaaa konulara saçma şeyler yazan![]()
Küfürmu ettim kendi kendine olay yaratıyorsun acep?Üslubuna dikkat et. Kuralları oku.
Önemli - Forum Kuralları (2023 Güncel)
PC Hocası Forum içi konu, işleyiş, kurallar ve ihlal durumlarını güncel şekilde paylaşıyoruz. Buna istinaden, büyük bir topluluk olduğumuz için önceliğimiz herkesin eşit şartlarda ve saygı çerçevesinde hareket etmesidir. ALINAN KURALLAR 1- Konu açarken başlıkların hepsini "BÜYÜK HARF"...forum.pchocasi.com.tr
Evet o benimHaaa konulara saçma şeyler yazan![]()
Üslub reis biz size arada fark yaratmıyorsak konuşurken aynısını seninde yapman gerekKüfürmu ettim kendi kendine olay yaratıyorsun acep?
Acayip konuşuyorsun. Başarımı kıskandılar falan. O yüzden diyor üslubuna dikkat et diye.Küfürmu ettim kendi kendine olay yaratıyorsun acep?
İşte bak sahuraka hocam çok iyi anlatıyorÜslub reis biz size arada fark yaratmıyorsak konuşurken aynısını seninde yapman gerek
Egegehe çok zekiyimNasıl bildin ama eheheh
umatis biyagof navı looofğfğf
Snkdkakfkskcks aynen hocam o arkadaşEgegehe çok zekiyim
Hatırladım bunu ya şöyle şeyler yapıyoyordu
JdndbdnsjSnkdkakfkskcks aynen hocam o arkadaş
Modların ban yetkisi yok.Ama sypex hocam illamda en ufak hatada cakicak gibi 7273728273 gün banı
Bu arada şurdaki alıntıda ne yazıyor çeviri var mıEgegehe çok zekiyim
Hatırladım bunu ya şöyle şeyler yapıyoyordu
Yani yok ama saygiyi koruyalım ki zaten modlar ban atamiyorAma sypex hocam illamda en ufak hatada cakicak gibi 7273728273 gün banı
Hatirlionmu 2. Ayın üyesinde yarışmıştik ben kazandım dhdndjdm olm tüm gün sana küfür etmiştim lan nasıl bu kadar hızlı mesaj kasıyor diye sonra pes ettin başkaları senj geçti ama zar zor kandım jsndbdModların ban yetkisi yok.
Bu mu umatis biyagof navı looofğfğfBu arada şurdaki alıntıda ne yazıyor çeviri var mı
Ee çeviri yok muBu mu umatis biyagof navı looofğfğf
Çeviri var jdbdnsbEe çeviri yok mu
Yapar mısın sana zahmetÇeviri var jdbdnsb