- Tepki
- 135
- Konu Sahibi
Bütçe ne kdr sogutucu icinteşekkürler hocam peki soğutucu ne yapayım kararsız kaldım.Bu sitede en uyguna 3800 liraya sıvı soğutucu var
Bütçe ne kdr sogutucu icinteşekkürler hocam peki soğutucu ne yapayım kararsız kaldım.Bu sitede en uyguna 3800 liraya sıvı soğutucu var
olabildiğince düşük hocamBütçe ne kdr sogutucu icin
olabildiğince düşük hocam![]()
alırsam 13400f şeklinde güncelleyip alırım hocamBu iyi diye biliyorum![]()
DeepCool LS520-WH RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS520-WH RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520-WH RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.899,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Islemciyi yukseltip mi alicaksaniz o gaming gendeki sistemi? Yoksa 12400f mi
Yeterli gelir hocam 13400f icin, daha iyi olur ama sivi sogutucu kasa ici hava akisi icinde ama kule tipide yeterlidiralırsam 13400f şeklinde güncelleyip alırım hocam
hava soğutucu yeterli gelmez mi bu işlemci için?
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-ak400-zero-dark-fiyati,198532740.html
böyle bir şey?
teşekkürler hocamYeterli gelir hocam 13400f icin, daha iyi olur ama sivi sogutucu kasa ici hava akisi icinde ama kule tipide yeterlidir
Yeterli gelir hocam 13400f icin, daha iyi olur ama sivi sogutucu kasa ici hava akisi icinde ama kule tipide yeterlidir
Evet hocam suanki planim o yöndehocam başka bir sohbette gördüm de bunu mu almaya karar verdiniz?![]()
GG-WHITE4070 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB WHITE / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GG-WHITE4070 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
hocam bugün alacaktım ama stok bitmiş ekran kartında o yüzden sepete eklenmiyorEvet hocam suanki planim o yönde
Tüh saglik olsun hocam illaki gelir stok veya daha iyi bir sistem umarimhocam bugün alacaktım ama stok bitmiş ekran kartında o yüzden sepete eklenmiyor![]()
sanırım bayramdan sonra zam gelecektir diye düşünüyorumTüh saglik olsun hocam illaki gelir stok veya daha iyi bir sistem umarim
Hayırlısı hocamsanırım bayramdan sonra zam gelecektir diye düşünüyorum
Aldinizmi hocam sistemisanırım bayramdan sonra zam gelecektir diye düşünüyorum
evet hocam Sinerji'den bir sistem aldım ama henüz elime ulaşmadıAldinizmi hocam sistemi
Ay sonunda para tam olucak o zaman alicam hocam sistemin linki atabilirmisniz?evet hocam Sinerji'den bir sistem aldım ama henüz elime ulaşmadı
Siz ne yaptınız?
Ay sonunda para tam olucak o zaman alicam hocam sistemin linki atabilirmisniz?
Ozellesitme yaptinizmi yoksa direk mi aldiniz bide sogutucu aldinizmi![]()
Sinerji Agartha Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Gaming X Slim White RTX4080 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Agartha Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Gaming X Slim White RTX4080 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
gaming genteki sistemi alacaktım ama stok bitince hocam intel işlemci tercih edip bunu aldım.Anakart size tam uygun gelmeyecektir sanırım,beni idare eder diye düşündüm
bu arada hocam pckolikteki sisteminde stoğu bitmiş haberiniz olsun
herhangi bir özelleştirme yapmadım,zaten 32 gb ram ve 1 tb ssd var.Sıvı soğutucu pahalı geldi o yüzden almadım,kule tipi almayı düşünüyorumOzellesitme yaptinizmi yoksa direk mi aldiniz bide sogutucu aldinizmi
Bende ekstra indirimli bir sistem cikmazsa bunu alabilirim aklimda laptop almak gibi bir fikirde var aslinda ama pek karar veremedim dahaherhangi bir özelleştirme yapmadım,zaten 32 gb ram ve 1 tb ssd var.Sıvı soğutucu pahalı geldi o yüzden almadım,kule tipi almayı düşünüyorum
bu sisteme ben aldıktan sonra 300 lira zam geldi hocam onu da haber edeyim sizeBende ekstra indurimli bir sistem cikmazsa bunu alabilirim aklimda laptop almak gibi bir fikirde var aslinda ama pek karar veremedim daha