- Tepki
- 2
Merhaba arkadaşlarım yine bir sorum var Msi Mag H670 TomaHawk anakart ve i5 12400F işlemciye bu soğutucu takılır ?
LIAN LI GALAHAD AIO 360
LIAN LI GALAHAD AIO 360
hocam kasa önemli kasa nedirMerhaba arkadaşlarım yine bir sorum var Msi Mag H670 TomaHawk anakart ve i5 12400F işlemciye bu soğutucu takılır ?
LIAN LI GALAHAD AIO 360
KASA BU LIAN Lİ PC-O11hocam kasa önemli kasa nedir
uyumlu olur hocam ama ben youtube da lian li marka soğutucu arattığımda sorun yaşayan çok insan gördüm bu fiyata daha iyi soğutucu bulursunuz bence
Anladım hocam teşekkürler o zaman Cool MasterLiquid ML360 ILLUSION alacamuyumlu olur hocam ama ben youtube da lian li marka soğutucu arattığımda sorun yaşayan çok insan gördüm bu fiyata daha iyi soğutucu bulursunuz bence
gaming gecesine lian li soğutucu gelicek indirimli belki bir kaç tane daha gelir oradan bakın derim hocam bi iyi indirim geliyorAnladım hocam teşekkürler o zaman Cool MasterLiquid ML360 ILLUSION alacam
Anladım hocam teşekkürler o zaman Cool MasterLiquid ML360 ILLUSION alacam
Hocam neden CoolerMaster değilde Arctic ufak bi bilgi verebilir misiniz ?Alabilirsiniz performansı iyidir ancak ekstra olarak birde https://www.incehesap.com/lian-li-galahad-aio-lga-1700-montaj-kiti-fiyati-53863/ bu LGA1700 kiti almanız gerekiyor. Montajı yapabilmek için.
Birde ben olsam aynı paraya Arctic Liquid Freezer II - 360 A-RGB - 3.199 TL bu ürünü alırdım.
1 Lian Li geldi ve Gamepower skadi geldigaming gecesine lian li soğutucu gelicek indirimli belki bir kaç tane daha gelir oradan bakın derim hocam bi iyi indirim geliyor
lian liyi alın geçin hocam1 Lian Li geldi ve Gamepower skadi geldi
ARCTIC ürünü piyasadaki performansı ve kalitesi çok üst düzey ürünlerdendir. 240mm olan versiyonu bile kendisinden çok daha pahalı 280/360 mm ürünlerden daha iyi veya denk soğutabiliyor. Ayrıca 6 yıl ürünün kendi garantisi ve 3 yıl fan garantisi var ki bir şey olduğunda birebir değiştiriyorlar. Ben olsam ARCTIC seçerdim ama bu ürünü beğenmediyseniz Cooler Master yerine kesinlikle GALAHAD seçin derim.Hocam neden CoolerMaster değilde Arctic ufak bi bilgi verebilir misiniz ?
Teşekkürler hocam teknobiyotikten aldım şuan güvenilir site mi ?ARCTIC ürünü piyasadaki performansı ve kalitesi çok üst düzey ürünlerdendir. 240mm olan versiyonu bile kendisinden çok daha pahalı 280/360 mm ürünlerden daha iyi veya denk soğutabiliyor. Ayrıca 6 yıl ürünün kendi garantisi ve 3 yıl fan garantisi var ki bir şey olduğunda birebir değiştiriyorlar. Ben olsam ARCTIC seçerdim ama bu ürünü beğenmediyseniz Cooler Master yerine kesinlikle GALAHAD seçin derim.. Ayrıca 6 yıl ürünün kendi garantisi
Site güvenilirdir sorun yok.Teşekkürler hocam teknobiyotikten aldım şuan güvenilir site mi ?
Teşekkürler konu kilitlenebilir sağ olun.Site güvenilirdir sorun yok.