Benim adımı geçirmeme gerek yok ikinizin maşallahı var nerdeyse her konuda bir yorumunuzu görüyoruzAdımı geçirmen beni mutlu etti dostum . Teşekkür ederim eksik olma.![]()
Benim adımı geçirmeme gerek yok ikinizin maşallahı var nerdeyse her konuda bir yorumunuzu görüyoruzAdımı geçirmen beni mutlu etti dostum . Teşekkür ederim eksik olma.![]()
Teşekkürler.Valla hocam bende ya sen yada @BatuhanKLC nin kazanacağını düşünüyorum foruma katkılarınız büyük
Onun hakkı zaten yenmez ama kurallar gereği dışarda kaldığı için saymadım.Teşekkürler.Ama adminler de ödül alabilseydi ödül kesinlikle @ugur.gozaydin hakkıydı. Onun kadar emeğimiz olmamıştır henüz.
![]()
Çayı kendi ellerimle semaverde yakar yaparım ısmarlarım ne demek@ugur.gozaydin 'a da bir çay ısmarlarsınız artık =) @neonsin & @BatuhanKLC
Ayrıca @OceanLaB hocam biliyorum belli başlı yoğunluk durumunuz var ama şu piknik olayını da müsait bir zamanda gündeme getirin diye düşünüyoruz =)
Her şey dahil mi yoksa sadece giriş için mi 150 TL? Geçen haftalarda piknik için yer bakıyorduk ailecek çıktık adam gibi bir yer bulamayınca eve geri döndük evde bahçede yaptık.Mesire yerlerinin de fiyatları yükseldi iyice. Aydos ormanında araç başı 150TL alıyorlardı en son![]()
Her şey dahil mi yoksa sadece giriş için mi 150 TL? Geçen haftalarda piknik için yer bakıyorduk ailecek çıktık adam gibi bir yer bulamayınca eve geri döndük evde bahçede yaptık.![]()
Mesire yerlerinin de fiyatları yükseldi iyice. Aydos ormanında araç başı 150TL alıyorlardı en son![]()
Banane bende Samsundayım ama gitcem olursa. Çabuk dön sende sjsjsjsjPikniği hemen yapmayın şehir dışındayım
Kartal sahil mi? Bize sahil hattı boyunca odun ateşiyle yapılan her türlü şey yasak dendi. Bizde inmiştik ama geri döndük öyle denince. Zaten kimsede odun ateşiyle bir şey yapmıyordu ya piknik tüpü yada termos herkeste.Girişte bu parayı isteyen içerde kim bilir daha neler dedik ve hemen geri döndükİndik sahile aldık semaver çayımızı oturduk içtik.
Hep böyle bir yerim olsun istemişimdirKöye ev yapıyorum ben bu ay sonuna doğru bitecek. Yolunuz düşerse Samsun'a haber edin sizi misafir edeyim.
Tarlanın yanından dere akıyor şırıl şırıl aşağısından ırmak akıyor şırıl şırıl mis gibi manzaralı falan. Yakarız mangalı semaveri veya farklı içecek (anladınız ne demek istediğimi) ne isterseniz her türlü uyarım.![]()
İnşallah bir gün olur hocam. Dediğim gibi sözümün arkasındayım her zaman. Yolunuz geçerse Samsundan bir şekilde, haber etmeniz yeterli. Beklerim. Başım gözüm üstünde yeriniz var.Hep böyle bir yerim olsun istemişimdirDeniz kenarında veya manzaralı yada kenarından dere geçen bir yer... İstanbul'a yakın düzgün bir yer bulamadık gitti.
Biz tuzla sahil'e gidiyoruz ve evet dediğin doğru odun ateşi kullanılarak yapılan tüm etkinlikler yasak. Biz sahilde semaverde çay satanlardan parası karşılığında alarak içtikKartal sahil mi? Bize sahil hattı boyunca odun ateşiyle yapılan her türlü şey yasak dendi. Bizde inmiştik ama geri döndük öyle denince. Zaten kimsede odun ateşiyle bir şey yapmıyordu ya piknik tüpü yada termos herkeste.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah bir ömür boyu mutlu etsin.Şu pikniğe ne kadar gelmek istesem de şu anda hayatta çıkamam temmuz 1 de düğünüm var Sakarya'da 6-7 temmuz civarı olursa kesin gelirim![]()
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah her insana sevdiği insan ile güzel bir ömür nasip etsinHayırlı uğurlu olsun. Allah bir ömür boyu mutlu etsin.![]()