Bursada Bilgisayar Mağazası Yardım

KISIRLIK BULGUR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Merhaba Arkadaşlar,

Ben bir bilgisayar alacağım ama babam sipariş verme konusuna sıcak bakmıyor ne kadar güvenilir olursa olsun siteler ana konuya gelecek olursam bursada böyle güzel bir bilgisayar mağazası var mı elden almak için?

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
sadece büyük teknoloji mağazalarından vatan mediamarkt fln var diye biliyorum itopya/incehesap gibi mağazalar yok sanırım.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Mağaza var mı bilmiyorum ama elden almak kadar kötü bir şey yok. İnternette satılan fiyata yine sistem alırsınız ama internetteki üst seviye sistemse elden aldığınız kira , elektrik , çalışan masrafı derken giriş seviye bir sistem kalır.

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Mağaza var mı bilmiyorum ama elden almak kadar kötü bir şey yok. İnternette satılan fiyata yine sistem alırsınız ama internetteki üst seviye sistemse elden aldığınız kira , elektrik , çalışan masrafı derken giriş seviye bir sistem kalır.
ve elden aldığınızda iade olmuyor diye biliyorum.

PoizDev!

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Merhaba Arkadaşlar,

Ben bir bilgisayar alacağım ama babam sipariş verme konusuna sıcak bakmıyor ne kadar güvenilir olursa olsun siteler ana konuya gelecek olursam bursada böyle güzel bir bilgisayar mağazası var mı elden almak için?
Sizin gibi Bursa'da oturan biri olarak güvenebileceğiniz çok bir yer yok. Büyük zincir marketler olabilir, Vatan, Mediamarkt vs. Şimdilik çok bir şey yok Bursa'da. Eğer isterseniz BuKart ile 69 liraya İstanbul'a geçilebiliyor. İstanbul'dan İtopya'ya, GamingGen.tr'ye falan gidebilirsiniz.

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
Bende Bursadayım ama Vatan bilgisayar harici alabileceğin bir alternatif yok. İlla elden alacaksan gidip ordan istediğin şekilde toplattırabilirsin. fiyatlar piyasanın üzerinde ama bilgin olsun.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam bence şansınızı babanız üzerinde deneyin süreç aynı işliyor herhangi bir sorunda, hatta monitörü amazondan alırsanız daha da kolay işliyor herşey. İkna edebilirseniz çok iyi olur diğer türlü vatan Ağustos ayı kirası için sizleri bekliyor olacaktır :)

Seriously

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Merhaba Arkadaşlar,

Xrf pc

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Bursa'da oturuyorum. MediaMarkt ve Vatan Harici bir firma yok. Bu iki firma normalde pahalı zaten. Vatanda bazen güzel sistemler çıkıyor oda denk gelirsen. Babanı ikna etme konusunda yardımcı olabilirim bu arada.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri