- Tepki
- 889
- Konu Sahibi
Max 1000 TL önerilen anakartın fiyatı bana cazip geldi.Önerilen MSI anakart iyi bence onu alabilirsiniz ama bütçeye göre öneri yapmam daha iyi olur. Nedir anakart bütçesi?
Max 1000 TL önerilen anakartın fiyatı bana cazip geldi.Önerilen MSI anakart iyi bence onu alabilirsiniz ama bütçeye göre öneri yapmam daha iyi olur. Nedir anakart bütçesi?
Fiyatları aynı olsa gigabyte derdim ama fark da olduğu için gönlüm msi'dan yana Uğur hocam daha makul bir seçenek varsa ekler birazdan.Gigabyte S2h la bunun arasından hangisini seçsem ?
Hayırlı olsun hocam, aradaki farkla SSD için yol yaparsınız.Tamam o zaman sadece soğutma için gigabyte modeline 1000 TL vermek mantıksız olucak bunu seçtim.
İkinci elde 600 bandına 1500 liralık mesh 4 fanlı rgb kasalar düşebiliyor. Benim de bu kasaya 300 veresim gelmezdi açıkçası.Konu dağıldı fakat hepsini halletmek istiyorum bu kasa 300 TL'ye alınır mı satıcı bu fotoğrafları attı 1 önde 1 arkada 2 de üstte fan var sizce nasıl ?
Yani iş görür ama ben buna 300 TL vermezdim.
Hocam 0 kasa bulamıyorum 500 600 TL bandına yoksa SSD ve ya bir tane daha 8 Lil ram alamıyorum (çok sorumluyum biliyorum)İkinci elde 600 bandına 1500 liralık mesh 4 fanlı rgb kasalar düşebiliyor. Benim de bu kasaya 300 veresim gelmezdi açıkçası.
Hocam 0 kasa bulamıyorum 500 600 TL bandına yoksa SSD ve ya bir tane daha 8 Lil ram alamıyorum (çok sorumluyum biliyorum)
Farklı platformlarda bakın hocam aklınızda 4-5 model belirleyip hangisi denk gelirse. Özelden yazın isterseniz kendi kasamı aldığım satıcıya da bir sorun elinde ne var. Bu işi yapıyor hazır sistem toplayıp satıyor.Hocam 0 kasa bulamıyorum 500 600 TL bandına yoksa SSD ve ya bir tane daha 8 Lil ram alamıyorum (çok sorumluyum biliyorum)
İyiymiş satıcıya yazıcam.![]()
Dark Guardian Rgb ATX Kasa - Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da - 1044431798
Dark Guardian Rgb ATX Kasa - Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar donanımları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Satıcıyı bilemem orası sizin araştırmanız. Ben sadece öneri yaptım.
Eksiklerin farkındasınız hocam zaten, ram ve m2 ssd takviyesi ile tamamdır. Listede bilmediğim tek ürün cyclon onu da zaten bilen bir hocamız önerdi diye hatırlıyorum, içinize sindiyse hayırlı olsun.Hocam yardımlarınız için teşekkürler size güncel sistemim şöyle oldu:
Sapphire Pulse RX 6600
R5 5500 işlemci
Msı b450m a pro Max anakart
Goodram 8 GB 3600 MHz CL 18 ram
1 TB WD Harddisk
Aerocool Cylon 500w 80+ bronze psu
Kasa olarak ya attığım olacak ya da o dark kasa satıcı daha dönüş yapmadı ileride ilk amacım SSD ve 8 GB ram eklemek olucak.Eksik varsa belirtebilirsiniz.
Taner hoca eskiden 600w versiyonunu önermiş ve araştırdım farklı forumlarda da olumlu yorumlar var.Eksiklerin farkındasınız hocam zaten, ram ve m2 ssd takviyesi ile tamamdır. Listede bilmediğim tek ürün cyclon onu da zaten bilen bir hocamız önerdi diye hatırlıyorum, içinize sindiyse hayırlı olsun.
Hocam satıcı 550 TL'ye indirdi daha da indirim yapabilirmiş fakat sadece elden teslim satıyormuş sahibinden param güvende ve Trendyol dolaptan almayı önerdim cevap alamadım size bildirmek istedim.O istanbul'da ben izmirdeyim : )![]()
Dark Guardian Rgb ATX Kasa - Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da - 1044431798
Dark Guardian Rgb ATX Kasa - Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar donanımları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Satıcıyı bilemem orası sizin araştırmanız. Ben sadece öneri yaptım.
İstanbulda bir tanıdığınız varsa o alsın elden size kargolasın.Hocam satıcı 550 TL'ye indirdi daha da indirim yapabilirmiş fakat sadece elden teslim satıyormuş sahibinden param güvende ve Trendyol dolaptan almayı önerdim cevap alamadım size bildirmek istedim.O istanbul'da ben izmirdeyim : )
Maalesef yokİstanbulda bir tanıdığınız varsa o alsın elden size kargolasın.
Hocam ürünler ben almıyorum farklı birisi alıyor bana o da dün indirime yetişemedi işi çıktı maalesef o anakartı alamadık onun yerine hepsiburadadan 899 TL'ye satılan gigabyte b450m S2h aldık.https://forum.pchocasi.com.tr/konu/msi-b450m-a-pro-max-786tl.29193/
Bu konudaki ürünü de değerlendirmenizi tavsiye ederim uygun geldi bana fiyatı, b450 yeterli geleceğini düşünüyorum.