- Tepki
- 3
CS:GO başta olmak üzere Valorant vb. oyunları oynayacağım. Sistemim neredeyse tamam ama monitör konusunda çok kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçe nedir?CS:GO başta olmak üzere Valorant vb. oyunları oynayacağım. Sistemim neredeyse tamam ama monitör konusunda çok kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Başlıkta 9k olduğu belirtilmiş.Bütçe nedir?
ekran kartı ve işlemci nedirCS:GO başta olmak üzere Valorant vb. oyunları oynayacağım. Sistemim neredeyse tamam ama monitör konusunda çok kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam i5 12400F, b660 anakart, xfx rx6800, 16gb ram olan bir sistem oluşturdum henüz almadım, ekstra tavsiyeniz varsa açığım. Ama 2k oynatacak bir sistem olmasını istiyorum.Bu bütede bu oyunlar için yüksek hz li 1080p tercih edilebilir sisteminizdeki parçalar nedir ?
i5 12400f rx 6800ekran kartı ve işlemci nedir
Ne kadara oluşturdunuz hazır sistemlere baktınız mı ?i5 12400F, b660 anakart, xfx rx6800, 16gb ram
İçinde 1TB M2 ve 1TB Sata ssd High Power 750watt güç kaynağı ve Arctic Esports Duo 34 fan ile birlikte 32 bin lira civarına geliyor hocam.Ne kadara oluşturdunuz hazır sistemlere baktınız mı ?
Anakart olarakta Msi B660 Pro-A seçmeyi düşündüm.Ne kadara oluşturdunuz hazır sistemlere baktınız mı ?
Çok pahalı onun yerine , gaminggendeki bu sistemi alın ;İçinde 1TB M2 ve 1TB Sata ssd High Power 750watt güç kaynağı ve Arctic Esports Duo 34 fan ile birlikte 32 bin lira civarına geliyor hocam.
Anakart olarakta Msi B660 Pro-A seçmeyi düşündüm.
Ssdyi 1 tb msi yaparak alırsaniz daha iyi olacaktırÇok pahalı onun yerine , gaminggendeki bu sistemi alın ;
TECHNOPAT-TN3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Başlık sonradan degismisBaşlıkta 9k olduğu belirtilmiş.
bunlara bakabilirsiniz 9000tl bütçe olduğu için 2k ve ips seçtim sistemin 2k hakeden bi sistem olduğu için 2 k monitör yakışacaktırCS:GO başta olmak üzere Valorant vb. oyunları oynayacağım. Sistemim neredeyse tamam ama monitör konusunda çok kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
CS:GO başta olmak üzere Valorant vb. oyunları oynayacağım. Sistemim neredeyse tamam ama monitör konusunda çok kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam bu sistemin soğutucusu stok mu? Bilgi bulamadım.Çok pahalı onun yerine , gaminggendeki bu sistemi alın ;
TECHNOPAT-TN3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Ssdyi 1 tb msi yaparak alırsaniz daha iyi olacaktır
evet stokHocam bu sistemin soğutucusu stok mu? Bilgi bulamadım.
Soğutucu tavsiyeniz var mıdırevet stok
Bütçe belirtmemişsiniz. Benim şahsi olarak iyi olarak videolarda gördüğüm ve yabancı değerlendirmesi iyi olan ürün. Bütçe belirtilirse diğer qrkadaşlar daha öneriler sunabilir.Soğutucu tavsiyeniz var mıdır
soğutucu hakkında konu açabilirsinizSoğutucu tavsiyeniz var mıdır