Bu yazan arkadaşların konuyla pek alakası yok onları görmezden gelmeni tavsiye ederim sana kardeşim

. Normal cs2 oynadığında hile ile karşılaşman %80 %90 aralığında faceit ile girersen bu %40 lara iner. Dümdüz faceit ama para verip premium üyelik alırsan eğer maçlarda hile ve ya smurfing gibi şeyler farkettiğinde rapoluyorsun faceit ekibi bunu kontrol ediyor ve eğer hileye karşı kaybettiysen kaybettiğin elo nu sana geri veriyor. Aynı zamanda canlı destek ekibide var yani daha oyunun başında farkedersen hileyi canlı desteğe bağlanıp sölüyosun onlarda banlıyolar direkt. Normal cs girip oyundan keyif alman çok zor bunun e spor ile filan bir alakası yok. Temiz güzel bir oyun için faceit öneririm. Premium un da avantajları var onlarada bakarsın aklına yatarsa aylık 150-200tl gibi bir ücreti var ben bu şekilde kullanıyorum ve gayet memnunum. Görevlerden de bişeler veriyor ona çok hakim değilim ama verdiği paranın yarısını çıkartırsın en azından.
Bunu hiç bir bilgisi olmadan yazan arkadaşlara söylüyorum bişe yazmak zorunda değilsiniz bilmiyorsanız boşverin bilen birisi açıklar illaki insanları bilmediğiniz konularda yönlendirmeyin lüften.