9 ile 10k arası da bütçem var linkini paylaştığım ürün indirime girmiş sizce bu fiyata bu model alınırmı arkadaşlar Asus b650m-r den geçiş yapıcam
B650M-R den zaten o Msi modeline geçiş yapılmaz, Msi şu an sadece MPG serisinde stabil üst seviye modeller de onlarında fiyatları 15K dan falan başlıyor.9 ile 10k arası da bütçem var linkini paylaştığım ürün indirime girmiş sizce bu fiyata bu model alınırmı arkadaşlar Asus b650m-r den geçiş yapıcam
Vatana gidip sordum 1 ay önce müşterinin birisine msi kasa toplamışlar anakartta msi çocuk oyundayken bilgisayar kapanmış sorun biostan kaynaklanmış servise gitmiş cihaz öyle halledilmiş asus tuf b850 gaming plus önerdiler bana ama 13 bin küsür TL fiyatı var çok değilmi arkadaşlar bu fiyata tamam kalite olarak iyi asus biliyorum ama beklesemmi acaba indirime girermi ki bu modelB650M-R den zaten o Msi modeline geçiş yapılmaz, Msi şu an sadece MPG serisinde stabil üst seviye modeller de onlarında fiyatları 15K dan falan başlıyor.
Asus B850M-K, Gigabyte B850Mforce gibi modeller olabilir.
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6 : Amazon.com.tr
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6 : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Tuf serisi bios ve Vram serinlik konusunda en iyi modeller arasında, vatan uygulamaya özel indirim yapıyor 11 Bin tl civarına alınır. Msi servisi sorunu çözebildiyse çok iyi, genelde çözemiyorlar biosu düzeltip gönderiyorlar.Vatana gidip sordum 1 ay önce müşterinin birisine msi kasa toplamışlar anakartta msi çocuk oyundayken bilgisayar kapanmış sorun biostan kaynaklanmış servise gitmiş cihaz öyle halledilmiş asus tuf b850 gaming plus önerdiler bana ama 13 bin küsür TL fiyatı var çok değilmi arkadaşlar bu fiyata tamam kalite olarak iyi asus biliyorum ama beklesemmi acaba indirime girermi ki bu model