Ddr5 Anakart Öneri̇si̇

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
544
Msi anakart şu sıralar alınmaz, bios yazılımı gelişme aşamaşında, pro serisi hiç alınmaz, sistemde donma, biosu kendi kendine default moda alma gibi durumları var, bir de ramlerin cl değeri yüksekse uğraştırır. Expo bir açınca anakartta uyarı ledleri yanıyor, sistem bazen geç açılıyor gibi bir çok olumsuz durum var. Msi biosu düzeltmeye çalışırken diğer markalar Ram voltajı yükseltme pbo ayarı yapma kısımlarına geçtiler.

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
544
9 ile 10k arası da bütçem var linkini paylaştığım ürün indirime girmiş sizce bu fiyata bu model alınırmı arkadaşlar Asus b650m-r den geçiş yapıcam

B650M-R den zaten o Msi modeline geçiş yapılmaz, Msi şu an sadece MPG serisinde stabil üst seviye modeller de onlarında fiyatları 15K dan falan başlıyor.
Asus B850M-K, Gigabyte B850Mforce gibi modeller olabilir.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
B650M-R den zaten o Msi modeline geçiş yapılmaz, Msi şu an sadece MPG serisinde stabil üst seviye modeller de onlarında fiyatları 15K dan falan başlıyor.
Asus B850M-K, Gigabyte B850Mforce gibi modeller olabilir.

Vatana gidip sordum 1 ay önce müşterinin birisine msi kasa toplamışlar anakartta msi çocuk oyundayken bilgisayar kapanmış sorun biostan kaynaklanmış servise gitmiş cihaz öyle halledilmiş asus tuf b850 gaming plus önerdiler bana ama 13 bin küsür TL fiyatı var çok değilmi arkadaşlar bu fiyata tamam kalite olarak iyi asus biliyorum ama beklesemmi acaba indirime girermi ki bu model

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
544
Vatana gidip sordum 1 ay önce müşterinin birisine msi kasa toplamışlar anakartta msi çocuk oyundayken bilgisayar kapanmış sorun biostan kaynaklanmış servise gitmiş cihaz öyle halledilmiş asus tuf b850 gaming plus önerdiler bana ama 13 bin küsür TL fiyatı var çok değilmi arkadaşlar bu fiyata tamam kalite olarak iyi asus biliyorum ama beklesemmi acaba indirime girermi ki bu model
Tuf serisi bios ve Vram serinlik konusunda en iyi modeller arasında, vatan uygulamaya özel indirim yapıyor 11 Bin tl civarına alınır. Msi servisi sorunu çözebildiyse çok iyi, genelde çözemiyorlar biosu düzeltip gönderiyorlar.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Tuf serisi bios ve Vram serinlik konusunda en iyi modeller arasında, vatan uygulamaya özel indirim yapıyor 11 Bin tl civarına alınır. Msi servisi sorunu çözebildiyse çok iyi, genelde çözemiyorlar biosu düzeltip gönderiyorlar.
Herkes farklı bişey söylyo hocam insanın kafasını karıştırıyorlar başka Bi vatan mağazasına gittim ordada msi da sıkıntı yok bende kendim kullanıyorum sorun yaşamadım diye belirtiyor kime inanıcaz biz

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
544
Herkes farklı bişey söylyo hocam insanın kafasını karıştırıyorlar başka Bi vatan mağazasına gittim ordada msi da sıkıntı yok bende kendim kullanıyorum sorun yaşamadım diye belirtiyor kime inanıcaz biz
Bütçe sana ait tabiki ne alıcağına kimse karar veremez orası ayrı, Msi alırsan haber verirsin sorun yaşadım yaşamadım diyerek, şans işi her Msi anakart sorunlu olucak diye bir şey yok.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,500
Bende kendi MSI anakartımı sattım sırf bu tarz durumlardan dolayı. Tavsiyem @narcotic önerdiği Gigabyte olur hem bios da Türkçe

Zafer_26.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
O fiyat bandında tuf b850m-e wifi modeline bakabilirsiniz sizin istediğiniz fiyatlarda bulunabiliyor kendisi

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
gigabyte x870 gaming wifi6 olan modele baktm iyi gibi gözüküyor ama sizce nasıl arkadaşlar fiyatına göre msi b850 gaming plustan iyimidir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri