İnsanları anlamıyorum. Bir gün gecenin 2sinde gizli numaradan kızın biri aradı. Senle tanışmak istiyorum ama çekiniyorum falan filan. Ben ilk başta geçiştirip kapatmaya çalıştım çünkü önceki deneyimlerimden dolayı kızlarla artık neredeyse konuşmama kararı almıştım. Her neyse çok rica edince konuşmaya başladık. Sohbeti falan sardı. O gece 1 saat falan konuştuk. O aralar çok kötüydüm ancak onunla konuşup dertleşince bi iyi olmuştum. Bir süre sonra okulda yanıma geldi, sohbet ettik. Kız çok hoş, saf ve tatlı biriydi. Bir gün deneme sınavı vardı ve benim sınıfıma geldi. Denemeden önce herkes telefonunu masaya koyuyordu, ben de koymuştum. Sınıfıma geldi ve masamdam telefonumu aldı, yüzümü okutup telefonu açtı Instagram'ı açıp hesap adlarıma baktı. Sonra telefonu kapatıp masaya geri koydu. Ben noldgunu bile anlamadım o sıra. Deneme bitince eve geçtim. Ardından istek atmasını bekledim. O an farkettim ondan hoşlanmaya başladığımı. Dedim yeni bir maceraya daha giriyoruz kesin bunun da sonu kötü biter. O istek atmayınca dedim bari ben atayım nolcak (Çok utangaç birisiyimdir o yüzden saçma sapan tereddüt ettim başta) dedim ve istek attım. Kabul edip beni geri takip etti. Mutlu olmuştum.
Kendimi anlatayım, içinde kötü şeyler yaşayan ancak kafa dağıtmak için milleti eğlendirip güldüren, millet eğlendikçe kendisi de mutlu olan ve hep mutlu gözüken çocuğum. Kolay kolay kimseye içimi dökmem. Instagram storylerimde hep milleti güldürüp eğlendirmek için üstünde bazen saatlerce düşünüp çektiğim komik storyler. Bu storylerin hepside öne çıkarılanlarımda duruyor. Kız da beni takip edince bütün paylaştığım storyleri beğendi. Bi mutlu olmuştum. Dedim bana öyle bir video lazım ki kız bana yazsın oradan sohbete gireyim. Tam da düşündüğüm gibi oldu. Sohbet ederken hep bana iltifat falan ediyordu. Mesajına geç cevap verirsem direk trip falan atıyordu. Bu böyle 1-1.5 hafta devam etti. En sonunda sırılsıklam aşık olmuştum. Gece yatmadan onu düşünüyor, eğer onunla o gün yazışmassam uyuyamıyordum. Her gece komik storyler atıyordum. Her sabahta gözümü açmadan aklıma o geliyor, telefonu direk elime alıyordum herhangi bir mesaj atmış mı diye. Bu böyle 1 hafta daha devam etti. Ama bir gün bu kızın en yakın arkadaşıyla sohbet ederken dedim söylim gitsin biri öğrensin artık dedim. Ve hiç ummadığım bir şey oldu. Kızın sevgilisi varmış. O an dondum kaldım. Telefon elimde gece odamdaki duvara baka kaldım. O an aslında birçok şey düşünüyordum ancak hiçbir şey düşünmüyor gibiydim de. Çok garip bir hisdi. Kendime geldiğimde arkadaşına dediğim ilk şey "madem sevgilisi var neden benimle flörtleşiyor?" oldu. Ancak o yanlışın vardır o öyle şey yapmaz vb. dedi. Ben de yazıştıklarımızı ve ilk aradığı gece aldığım ses kaydını attım (Normalde geceleri beni saçma sapan birileri arar birşeyler der kapatır ondan ses kaydı almıştım). O da şaşırmıştı. Sonra birşeyler daha oldu ama son olarak dersimi almış oldum. Doğru kişi veya güvenilir kız arkadaş yok abi. Hepsiyle bir sorun yaşadım. Tam mutlu oluyordum ki o gece beni aradı ya... Tam yaralarım kapanıyordu o gece arayıp iyice kapattı. Ancak sonrasında daha derin bir yara açtı. Ben de daha yanaşmak istemedim çünkü sevgilisi olup benle flortlesen kişiye güvenemem.
Ne güzel içimi döktüm be bir rahatladım eyvallah konu için.