Dertleşelim mi?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Gençlerin çuğu yazılım ve bm istiyor işimiz zor . Ama en çok isteyen kazanacak :D .
İstediğim tabii ki o ama asıl hedefim futbolcu olabilmek ve aileme istedikleri hayatı yaşatabilmek. Başarılı olacağıma inanıyorum ama her olasılığı düşünerek olamazsam bilgisayar bölümüne gitmeyi istiyorum. O yüzden bana daha kolay geliyor. Çalışırsam yaparım kendime biraz güveniyorum. Ne kadar tüm sene oyun oynamış olsam da tüm gün pc başında 76-77 ortalama bence fena değil. Çalışan arkadaşlarım 80 sınıfın en iyisi 1 yada 2 kişi takdir aldı. Konuyla da alakası yok ama yazma isteği geldi.

revanthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Kesinlikle katılıyorum. Çoğu a*tal . Hiç bir şey bilmeden başa kimin geçmesi gerektiğini söylüyorlar ve bu komik. %90 ı günün 25 saatini tiktokda geçiriyor. İşimiz zor.
reyiz bende z kuşağım ama alkolüm yok sigara yok aynı anda 2 tane üni okuyup yabancı dil öğrenme çalışıyorum ve hiç tiktok kullanmadım hobi olarakta tarihle ilgileniyorum bende mi bu gruptayım sırf bizim z kuşağında sevgili işi boku çıktı daldan dala atlama mevzusu yüzünden yapmıyorum sevgili biliyorsun değil mi kral z kuşağındaki sevgili mevzuları aldatmak normal geliyor ilginç

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
İstediğim tabii ki o ama asıl hedefim futbolcu olabilmek ve aileme istedikleri hayatı yaşatabilmek. Başarılı olacağıma inanıyorum ama her olasılığı düşünerek olamazsam bilgisayar bölümüne gitmeyi istiyorum. O yüzden bana daha kolay geliyor. Çalışırsam yaparım kendime biraz güveniyorum. Ne kadar tüm sene oyun oynamış olsam da tüm gün pc başında 76-77 ortalama bence fena değil. Çalışan arkadaşlarım 80 sınıfın en iyisi 1 yada 2 kişi takdir aldı. Konuyla da alakası yok ama yazma isteği geldi.
77 ortalama iyi hocam. Benim 68 di ve bu durumu düzelticem bu sene inşallah. Hocam daha önce söylemiştim , bende futbol ile ilgileniyorum ve tam olarak karar veremedim. Kendime futbolda çok güveniyorum ama gönlüm yazılımcı olmakda. Eğer futbolculuk ciddiye binerse futbolcu olurum . Bunu zaman gösterecek. İkimiz içinde en iyisi olsun.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
reyiz bende z kuşağım ama alkolüm yok sigara yok aynı anda 2 tane üni okuyup yabancı dil öğrenme çalışıyorum ve hiç tiktok kullanmadım hobi olarakta tarihle ilgileniyorum bende mi bu gruptayım sırf bizim z kuşağında sevgili işi boku çıktı daldan dala atlama mevzusu yüzünden yapmıyorum sevgili biliyorsun değil mi kral z kuşağındaki sevgili mevzuları aldatmak normal geliyor ilginç
İstisnalar var tabii ki. Düzgün insanlarda sorun yok ama benim sınıf arkadaşlarım söylemesi doğru olur mu bilmiyorum ama 15 yaşında içiyorlar. Bunlarda Z kuşağı.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Kötü bir lisede misiniz ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam bende z yim :D . 16 yaşındayım ve sevgili konusu boş geliyor. Yani tamamen hormon bu işler benim fikrime göre. 2 üni ve yabancı dil güzelmiş . Sizin için demedim o vakit. 2 üni aynı anda nasıl oluyor anlamadım.

Son düzenleme:

revanthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam bende z yim :D . 16 yaşındayım ve sevgili konusu boş geliyor. Yani tamamen hormon bu işler benim fikrime göre. 2 üni ve yabancı dil güzelmiş x sizin için demedim o vakit. 2 üni aynı anda nasıl oluyor anlamadım.
dostum normal lisans okuyorsun birde sınavsız ikinci üni oluyor açıköğretim 4 senelik öyle

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
İstisnalar var tabii ki. Düzgün insanlarda sorun yok ama benim sınıf arkadaşlarım söylemesi doğru olur mu bilmiyorum ama 15 yaşında içiyorlar. Bunlarda Z kuşağı.
Ben esenyurttayım ve sınıfın %90 ı sigara alkol içiyor ve derslerle alakaları yok :D Bu gençlerden ne beklersinki?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ya doğru mu demek ama onlar boş insan en fazla bir fabrikaya girip çalışacaklar.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ben esenyurttayım ve sınıfın %90 ı içiyor sigara alkol içiyor ve derslerle alakaları yok :D Bu gençlerden ne beklersinki?
Ben gerçekten sigara ve alkolu zararlı ve mantıksız buluyorum şu an tek düşüncem o paraya sisteme SSD alırım diye düşünüyorum.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Aynen yolda öylelerini gördüğümde gülesim geliyor sigara içim bunu çook sanıp akciğerleri gulaşık süngerine çeviriyorlar :D
3 hafta sonra okulum açılacak ve onların içinde hocaları dinlemeye çalışacağım. Kendilerine hayrları yok birde bize zararları oluyor , 10 yaşında gibi : D Derste susmuyorlar. Neyse inşallah günde 8 saat onların yanında onlara benzemem :D . Çevre önemli.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
3 hafta sonra okulum açılacak ve onların içinde hocaları dinlemeye çalışacağım. Kendilerine hayrları yok birde bize zararları oluyor , 10 yaşında gibi : D Derste susmuyorlar. Neyse inşallah günde 8 saat onların yanında onlara benzemem :D . Çevre önemli.
Çevrendeki 5 kişinin ortalamasının diye bir söz var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri