Dertleşelim mi?

KS

PoizDev!

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Ama ciddiyim öyle. O kadar senelerce abartılan lise ortamı bizim zamanımızda pandemi ye denk gelmesinden midir nedir çok berbat bir yer hâline geldi. Resmen arkadaşım yok abi tek başımayım.
bu tarz arkadaş mevzularını pek umursamam çevremde az insan vardır. tek takılmak bence çoğu zaman daha avantajlı.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sınıftaki herkesle konuşuyoruz da gerçek arkadaşlık o değil. Sadece sınıfta konuştu bitti. Daha önceden birbirini tanıyanlar yeni arkadaşlar ile konuşmuyor gibi bir şey.
Bencede çoğumuz öyleyiz. Sınıfta 2-3 kişi ile samimiyim ve ötesi yok. Olsunda istemiyorum zaten. 11 e geldim zaten üni sınav vs var.

Son düzenleme:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
bu tarz arkadaş mevzularını pek umursamam çevremde az insan vardır. tek takılmak bence çoğu zaman daha avantajlı.
Öyle demeyin hocam 20 rapor hakkı dolana kadar beraber hastane raporu kovalamak, 50 kuruşluk internet kafelerde saatler geçirmek, 4.kattan en yakın arkadaşının çanta/ayakkabısını aşağı atıp izlemek, dert dinlemek, deva olmak bunlar lise çağının son masum zamanların güzelliği.
Tören varken el birliğiyle beni çardağın tepesine atıp ordan inmeme yardım etmeyen arkadaşlara selam olsun :D

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
+ , Gün içinde konuştuğum 1 arkadaş yok ve memnunum. Pek sosyal değilimin zaten

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri