KS
- Tepki
- 0
- Konu Sahibi
ugur.gozaydin' Alıntı:Enes Değirmenci' Alıntı:diskte bad sectör sorunu olduğu kesin gibi diskin özellikle başlarında
SSD' lerde Bad Sectör olmaz. SSD direkt olarak veriye ulaşır Sectörlere Ayrılmaz. Sorunun sebebi SSD Windows Boot sırasını atlıyor. BIOS Boot ayarlarından SSD 'ni ayarlar 1. sıraya Windows Boot 'u seç Mass Storage diye adlandırılır 2. sıraya SSD 'ni seç ve sonrasını kafana göre ayalayabilirsin. Sonucu belirt.
pes etmiştim son bi bakıyım dedim hemen deniyorum birazdan sonuc belirticem
yazarbirsahis' Alıntı:Bad sector'den ziyade BIOS ile ilgili bir sorun var gibi. BIOS pilini değiştirdikten sonra başka bir bilgisayar ve flaşbellek yardımıyla BIOS'u güncelleyip, boot sıralamasını ve Secure Boot ayarlarını kontrol etmeyi dene.
yarın bios pilini değiştirmeyi deniyeceğim sonucu belirtirim
ugur.gozaydin' Alıntı:Enes Değirmenci' Alıntı:diskte bad sectör sorunu olduğu kesin gibi diskin özellikle başlarında
SSD' lerde Bad Sectör olmaz. SSD direkt olarak veriye ulaşır Sectörlere Ayrılmaz. Sorunun sebebi SSD Windows Boot sırasını atlıyor. BIOS Boot ayarlarından SSD 'ni ayarlar 1. sıraya Windows Boot 'u seç Mass Storage diye adlandırılır 2. sıraya SSD 'ni seç ve sonrasını kafana göre ayalayabilirsin. Sonucu belirt.
zaten 1 de windows boot vardı 2. kendi ssdim :/