- Konu Sahibi
Düşük bütçede bence buradaki bileşenler hep alınır. Monitör olarak da hangisini sordunuz bilmiyorum ama Philips monitör iyi diye biliyorum.
24" PhilipsDüşük bütçede bence buradaki bileşenler hep alınır. Monitör olarak da hangisini sordunuz bilmiyorum ama Philips monitör iyi diye biliyorum.
O monitörün iyi olması lazım. Şimdi bulamam ama model kodu aynı yada benzer monitörü Uğur hocam öneriyordu ve gerçek 8 bit olması lazım.24" Philips
Kullanıp beğenen olmuş ama (ben) çok detaylı inceleme test falan göremedim. Fiyatı iyi ve görüntüsü güzel bence alınabilir.[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.9)]AOC GM500DRBE RGB Kablolu Gaming Mouse[/COLOR]
Bu mause nasil acaba kullanan var mı
İndirimli stok galiba bitmiş.Bende mi hata var 200 tllik klavye 384 bende
Ülkemiz gibi. Ne derlerse yapacaksınız , karşı çıkmayacaksınız. Eleştiri yokBuranın özgürlüğünü seveyim ya.. Her çıkışın bir inişi vardır indirimleri gibi olmuş dedim ye kalıcı banlandım![]()
Bu arada membran klavye ancak yoklukta alınır. Diğerlerininde rampage den farkı yok. Makrosu olup olmadığı bile belli değil. Razerlardan , steelseriesten buralara vay be..
Yeni ban H.O suç sizde eleştiri yapmak kadar hadisce bir tavır ha (!)Buranın özgürlüğünü seveyim ya.. Her çıkışın bir inişi vardır indirimleri gibi olmuş dedim diye kalıcı banlandım![]()
Bu arada membran klavye ancak yoklukta alınır. Diğerlerininde rampage den farkı yok. Makrosu olup olmadığı bile belli değil. Razerlardan , steelseriesten buralara vay be..
Ya reis hala karar veremedim şu Monütörler arasında şimdide gigabyte çıktıYeni ban H.O suç sizde eleştiri yapmak kadar hadisce bir tavır ha (!)
Ama bazen özgürlüğün dozunu da kaçırmamaları lazım.
Bende banlandım.Buranın özgürlüğünü seveyim ya.. Her çıkışın bir inişi vardır indirimleri gibi olmuş dedim diye kalıcı banlandım![]()
Gigabyte dediğiniz.G24f2 ise bence onların arasında alınabilir de.Ya reis hala karar veremedim şu Monütörler arasında şimdide gigabyte çıktı
Yok mu arttıranBende banlandım.
Her yoldan geçen DA modu olursa sonuç bu.Gigabyte dediğiniz.G24f2 ise bence onların arasında alınabilir de.
Yok mu arttıran
Hayırlısı olsunBende banlandım.