kısmetinde o varmış reis takma fazlaPC hocasi sistemi aldığına pişman oldum simdi
kısmetinde o varmış reis takma fazlaPC hocasi sistemi aldığına pişman oldum simdi
Fiyat çok iyi alacak arkadaşlar hiç düşünmesin. Sistemin linki 18.00'da eklenecektir.
Bu sistemi almazsanız üzülürsünüz büyük ihtimalle. Almamak için aynı fiyata RX6600 sistem olması lazım.
Ben beğendim gayet iyi olmuş. 2060 halâ taş gibi.
Edit yapacaksan 2060 daha iyi olabilir. İşlemciyi 12400f yapmak mantıklı olur.
@White RavensSistem güzel olmuş ellerine sağlık.
6600 bunu mafeder.Bu sistem video edit ve canlı yayın konusunda 12100f- rx 6600 kombinasyonundan daha iyi performans gösterir mi?
Arada 2000 gibi bir para var boşver pişman olma hayatta hiç bir zaman.PC hocasi sistemi aldığına pişman oldum simdi
Kasa mesh değil yazın mesh kasa daha iyi ve ekran kartı 12 GB 800tl farka değer mi tartışılır çünkü da ramleri 3600PC hocasi sistemi aldığına pişman oldum simdi
Bence ara tatil ortasına yada sonuna illaki biri sistem yapar ama nasıl olur bilemeyiz.@White Ravens
Birşey soracağım ara tatilin başında ortasında felan 10kye pc gelir mi 10kye pc gtx 1650 var maksta o yüzden sordum
Google'dan performanslarını göster iyi çıktıysa incele yapıp düşür bütün puanlarınıAlmak istiyorum ama biri babama 3.nesil i7 işlemcili ekran kartsız trendyoldaki sistemleri öneriyor nasıl ikna edebilirim
Bu kasa iyi hava akışı mesh olması çok önemli değil yanlarındaki delikler 2 parmaktan fazla. Tabi meshe göre iyi değil ama soğutma iyi.Kasa mesh değil yazın mesh kasa daha iyi ve ekran kartı 12 GB 800tl farka değer mi tartışılır çünkü da ramleri 3600
Kasa mesh değil yazın mesh kasa daha iyi ve ekran kartı 12 GB 800tl farka değer mi tartışılır çünkü da ramleri 3600
Cl 16 ram > Cl 18 ram. Pch sisteminde cl 16 vardı sanırım o sebeple bu iki sistem aynı anda çıksa yine pch sistemini alırdım.Bu kasa iyi hava akışı mesh olması çok önemli değil yanlarındaki delikler 2 parmaktan fazla. Tabi meshe göre iyi değil ama soğutma iyi.
Satabilir ileride ram almasına gerek olmaz anakartı yükseltirise fazlalık göz çıkartmazramler 3600 olsa ne olacak ki 12100f ddr4 de 3200mhz destekliyor 3600 çalıştıramazsın
buda güzel sistem kesinlikle alınır ama bana göre 700tl farkla pc hocası sistemi alanlar daha iyi ve karlı bileşenlerin markası vs dolasıyla.
Direk o modelde Kioxia nın WD den daha iyi olduğunu sanmıyorum. Birde 2060 zaten 1080p kartı olduğu için 12gb çok büyük fark yapmıyor. 2K kartı değil zaten , sadece fiyat farkı var o konuda avantajlı oluyor.Cl 16 ram > Cl 18 ram. Pch sisteminde cl 16 vardı sanırım o sebeple bu iki sistem aynı anda çıksa yine pch sistemini alırdım.
+6 Gb ekran kartı alanı
Ram üreticisi Gskill > goodram
Kioxia > wd
Aslında DA sisteminde anakart ve ekran kartı dışında ben güzel bir şey göremiyorum... Bit pazarı ssd bit pazarı ram konularak bir sistem çıkmış ortaya
Meshin yerini tutabileceğini sanmıyorum ama güzel kasadır ona bir şey diyememBu kasa iyi hava akışı mesh olması çok önemli değil yanlarındaki delikler 2 parmaktan fazla. Tabi meshe göre iyi değil ama soğutma iyi.
Parça karşılaştırmasımı yapıcaz. 3200 de çalışacağı için CL değerini düşürebilirsin. Kioxia ssd sorunlu bir ssd sağlığı hızlı düşüyor. 700 TL farka aynı sistem şahsen ben vermem. 12GB 1080p kartında çok bir işe yaramaz. 6GB bile tüketemiyorsun çünkü şu zamanda.Cl 16 ram > Cl 18 ram. Pch sisteminde cl 16 vardı sanırım o sebeple bu iki sistem aynı anda çıksa yine pch sistemini alırdım.
+6 Gb ekran kartı alanı
Ram üreticisi Gskill > goodram
Kioxia > wd
Aslında DA sisteminde anakart ve ekran kartı dışında ben güzel bir şey göremiyorum... Bit pazarı ssd bit pazarı ram konularak bir sistem çıkmış ortaya
Mesh kadar iyi değil dedim zaten. Ama meshi aratmıyor. Uzun bir süre kullandım çünkü bu kasayı.Meshin yerini tutabileceğini sanmıyorum ama güzel kasadır ona bir şey diyemem
2 gündür usb olmadığı için wini kurup oyun oynayamadım bugün anca yükleyeceğim canavar maşallah bizimkinin kayıp ikiziEkli dosyayı görüntüle 10891
Daha pahali olduğu için üzülme dostum sen de fiyatına değersin .d