- Tepki
- 336
- Konu Sahibi
Arkadaşlar donanım arşivi forumdan ban yedim 1 yıl niye yedim hiç bir türlü göremiyorum nasıl görebilirim?Rica Ederim.
Arkadaşlar donanım arşivi forumdan ban yedim 1 yıl niye yedim hiç bir türlü göremiyorum nasıl görebilirim?Rica Ederim.
Maalesef bilmiyorum.Arkadaşlar donanım arşivi forumdan ban yedim 1 yıl niye yedim hiç bir türlü göremiyorum nasıl görebilirim?
gtx rtx kavgası yapan arkadaşlar çok şaşıracak dedi story de ben 6600xt beklentisine girdimBence fiyatı 7500 TL olur GTX 1660 kullandı ise
Knk sen 8.500 üstü olursa 2060lı sistemlere göre kötü kalır dedinya o yüzden banladı abdullah abinin yaptığı hiç hoş olmadıArkadaşlar donanım arşivi forumdan ban yedim 1 yıl niye yedim hiç bir türlü göremiyorum nasıl görebilirim?
O foruma girip bir kaç yazışmayı okudum Abdullah denilen arkadaşımız fazla agresif. Ama millette şu fiyatta olsun bu fiyatta olsun diye akıl veriyor adama bir yandan da hak vermek lazım. Yazanların %80i al satçı artık çıkan sistemler milletin gelir kaynağı oldu. Alan alıyor alamayan da bakıyor. Ben 2 aydır 3060lı sistem bekliyorum ve doğru düzgün hiç bir kanal çıkarmadı. Bu işler birazda nasip...Knk sen 8.500 üstü olursa 2060lı sistemlere göre kötü kalır dedinya o yüzden banladı abdullah abinin yaptığı hiç hoş olmadı
Ben o taraftan yazmadım zaten çok agresif konuşuyor bu kadarı çok fazla tekrardan hesap açıp içimi dökmeyi planlıyorumO foruma girip bir kaç yazışmayı okudum Abdullah denilen arkadaşımız fazla agresif. Ama millette şu fiyatta olsun bu fiyatta olsun diye akıl veriyor adama bir yandan da hak vermek lazım. Yazanların %80i al satçı artık çıkan sistemler milletin gelir kaynağı oldu. Alan alıyor alamayan da bakıyor. Ben 2 aydır 3060lı sistem bekliyorum ve doğru düzgün hiç bir kanal çıkarmadı. Bu işler birazda nasip...
Ben o taraftan yazmadım zaten çok agresif konuşuyor bu kadarı çok fazla tekrardan hesap açıp içimi dökmeyi planlıyorum
Çok aşırı agresif sadece bir sistem çıkaracak yok stoklar yüzünden yok sizin gibi al-satçılar yüzünden diyor çok mantıksız konuşuyor.Yapma, hiç gereği yok.
Çok aşırı agresif sadece bir sistem çıkaracak yok stoklar yüzünden yok sizin gibi al-satçılar yüzünden diyor çok mantıksız konuşuyor. Halbuki 200 sistem az değil sadece konuşuyor.
Bakalım hocam çok aşırı tilt oldum sadece haklı yanları var ama benim dediğim cümle ne ağır hakaret nede öldürücü fiyat niye direk agresifleşiyor onu anlamadım bide hâlâ devam ettiriyor agresifliğini.Boş ver, dramaya dönmesin. Ondan sonra konu sistemden çıkıp dedikodu konusuna döner.
Açılmasını istersen başka zaman insta veya mailden yazar haksız yere banladığını anlatırsın.
Kendisi banladi zaten bide sonradan beni savundular yok öyle yok böyle dedi aynı tavırla.Boş ver, dramaya dönmesin. Ondan sonra konu sistemden çıkıp dedikodu konusuna döner.
Açılmasını istersen başka zaman insta veya mailden yazar haksız yere banladığını anlatırsın.
Bakalım hocam çok aşırı tilt oldum sadece haklı yanları var ama benim dediğim cümle ne ağır hakaret nede öldürücü fiyat niye direk agresifleşiyor onu anlamadım bide hâlâ devam ettiriyor agresifliğini.
Aynen hocam sistemini alacağım muhtemelen.Boş ver. Sistem konularında hep böyle oluyor. Sistem öncesinde ayrı, sonrasında ayrı.
Almak istiyorsanız alın sisteminizi, güle güle kullanın. Tartışmaya, gerilmeye gerek yok.
Okuduğum bir yazısına göre sanırım şey demişti ben herkes Nvidia çıkaracakmışım gibi düşünüyor anlamıyorum tarzı birşey demişti.Donanım arşivi 06.11.2022 tarihinde giriş seviye bir sistem çıkaracak.Düşük bütçeli kardeşlerim takip edebilirsiniz.
Paylaştığı hikayeye göre tahminen nvidia ekran kartı olacak.
Kanka 1.si storyde kutusunda GPU TWEAK II ibaresi var ben tam olarak bilmiyorum ama bu ibare sadece asusun nvidia kutularında yazıyor.Ekran kartı AMD olucak yüksek ihtimal
Da linki 1 saat sonra mı ekliyor yoksa direk link ekliyor mu birde saat kaç gibi gelir videoDonanım arşivi 06.11.2022 tarihinde giriş seviye bir sistem çıkaracak.Düşük bütçeli kardeşlerim takip edebilirsiniz.
Paylaştığı hikayeye göre tahminen nvidia ekran kartı olacak.
Tam bilmiyorum ama 1 saat sonra gelir muhtemelen PCH gibi.Da linki 1 saat sonra mı ekliyor yoksa direk link ekliyor mu birde saat kaç gibi gelir video
He tamam bakalım peder bu sefer tm diyecek miTam bilmiyorum ama 1 saat sonra gelir muhtemelen PCH gibi.
Bende demeye çalışıyorum bir türlü diyemedim inşallah kabul ederse alırımHe tamam bakalım peder bu sefer tm diyecek mi
Sen 2060'lı olanı kaçırdın mı?He tamam bakalım peder bu sefer tm diyecek mi
Ona sorarsan çıkardığı tüm sistemler iyiAbdullah abinin dediğine göre baya iyiymiş.