Donanım Arşivi V6 SİSTEM(06.11.2022)

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Knk sen 8.500 üstü olursa 2060lı sistemlere göre kötü kalır dedinya o yüzden banladı abdullah abinin yaptığı hiç hoş olmadı
O foruma girip bir kaç yazışmayı okudum Abdullah denilen arkadaşımız fazla agresif. Ama millette şu fiyatta olsun bu fiyatta olsun diye akıl veriyor adama bir yandan da hak vermek lazım. Yazanların %80i al satçı artık çıkan sistemler milletin gelir kaynağı oldu. Alan alıyor alamayan da bakıyor. Ben 2 aydır 3060lı sistem bekliyorum ve doğru düzgün hiç bir kanal çıkarmadı. Bu işler birazda nasip...

KS

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
O foruma girip bir kaç yazışmayı okudum Abdullah denilen arkadaşımız fazla agresif. Ama millette şu fiyatta olsun bu fiyatta olsun diye akıl veriyor adama bir yandan da hak vermek lazım. Yazanların %80i al satçı artık çıkan sistemler milletin gelir kaynağı oldu. Alan alıyor alamayan da bakıyor. Ben 2 aydır 3060lı sistem bekliyorum ve doğru düzgün hiç bir kanal çıkarmadı. Bu işler birazda nasip...
Ben o taraftan yazmadım zaten çok agresif konuşuyor bu kadarı çok fazla tekrardan hesap açıp içimi dökmeyi planlıyorum

KS

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Yapma, hiç gereği yok.
Çok aşırı agresif sadece bir sistem çıkaracak yok stoklar yüzünden yok sizin gibi al-satçılar yüzünden diyor çok mantıksız konuşuyor.
Halbuki 200 sistem az değil sadece konuşuyor.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Çok aşırı agresif sadece bir sistem çıkaracak yok stoklar yüzünden yok sizin gibi al-satçılar yüzünden diyor çok mantıksız konuşuyor. Halbuki 200 sistem az değil sadece konuşuyor.

Boş ver, dramaya dönmesin. Ondan sonra konu sistemden çıkıp dedikodu konusuna döner.
Açılmasını istersen başka zaman insta veya mailden yazar haksız yere banladığını anlatırsın.

KS

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Boş ver, dramaya dönmesin. Ondan sonra konu sistemden çıkıp dedikodu konusuna döner.
Açılmasını istersen başka zaman insta veya mailden yazar haksız yere banladığını anlatırsın.
Bakalım hocam çok aşırı tilt oldum sadece haklı yanları var ama benim dediğim cümle ne ağır hakaret nede öldürücü fiyat niye direk agresifleşiyor onu anlamadım bide hâlâ devam ettiriyor agresifliğini.

Kendisi banladi zaten bide sonradan beni savundular yok öyle yok böyle dedi aynı tavırla.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Bakalım hocam çok aşırı tilt oldum sadece haklı yanları var ama benim dediğim cümle ne ağır hakaret nede öldürücü fiyat niye direk agresifleşiyor onu anlamadım bide hâlâ devam ettiriyor agresifliğini.

Boş ver. Sistem konularında hep böyle oluyor. Sistem öncesinde ayrı, sonrasında ayrı.
Almak istiyorsanız alın sisteminizi, güle güle kullanın. Tartışmaya, gerilmeye gerek yok.

KS

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Boş ver. Sistem konularında hep böyle oluyor. Sistem öncesinde ayrı, sonrasında ayrı.
Almak istiyorsanız alın sisteminizi, güle güle kullanın. Tartışmaya, gerilmeye gerek yok.
Aynen hocam sistemini alacağım muhtemelen.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Donanım arşivi 06.11.2022 tarihinde giriş seviye bir sistem çıkaracak.Düşük bütçeli kardeşlerim takip edebilirsiniz.
Paylaştığı hikayeye göre tahminen nvidia ekran kartı olacak.
Okuduğum bir yazısına göre sanırım şey demişti ben herkes Nvidia çıkaracakmışım gibi düşünüyor anlamıyorum tarzı birşey demişti.

KS

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Ekran kartı AMD olucak yüksek ihtimal
Kanka 1.si storyde kutusunda GPU TWEAK II ibaresi var ben tam olarak bilmiyorum ama bu ibare sadece asusun nvidia kutularında yazıyor.
2.si attığı posta bakarsanız nvidia olduğu bence baya açık ortada ha oradaki çıkmazsa bilemeyiz.
ve bide şu yoruma verdiği cevap baya açıklıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-11-05-07-02-17-705_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-11-05-07-02-17-705_com.instagram.android.jpg
    480 KB · Görüntüleme: 51

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Donanım arşivi 06.11.2022 tarihinde giriş seviye bir sistem çıkaracak.Düşük bütçeli kardeşlerim takip edebilirsiniz.
Paylaştığı hikayeye göre tahminen nvidia ekran kartı olacak.
Da linki 1 saat sonra mı ekliyor yoksa direk link ekliyor mu birde saat kaç gibi gelir video

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri