DSL ve INTERNET ışığı yanmıyor

Allp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
14 Nis 2022
Mesajlar
25
Tepki
2
Konum
64 | Uşak
Geçen hafta cuma günü internetimiz kesildi genel arızadan dolayı, o sorunun çözülmesine rağmen hala internetimiz aktif değil dsl ve internet ışığı kapalı aynı zamanda arayüzde de aktif değil, biraz araştırdım ve Ip sinyali alınamadığı gibi bilgilere ulaştım bunu nasıl çözebilirim ne yazıkki internet sağlayıcımız bu konularda ilgi alaka ve hizmet sıfır olduğu için biri yardım edebilirmi rica etsem.
 

Syqex

Moderatör
Moderatör
Katılım
16 Mar 2022
Mesajlar
14,154
Tepki
5,166
Konum
26 | Eskişehir
Cvp: DSL ve INTERNET ışığı yanmıyor

DSL ışığı dediğiniz gibi yanmıyorsa sinyal almıyor bağlantı kurulmuyor aradığımda aynı şeyi söylemişlerdi. O duruma biz bir şey yapamıyoruz sorun internet sağlayıcısından kaynaklı oluyor. Müşteri temsilcisini aramanız lazım aynı ilgisizlik durumunu bende yaşadım 1 ay internetsiz kalmıştım.
 

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Katılım
11 Eki 2017
Mesajlar
41,834
Tepki
4,130
Konum
34 | İstanbul Anadolu
Cvp: DSL ve INTERNET ışığı yanmıyor

DLS ışığı yoksa internet hattında yani modeme gelen dış bağlantıda bir problem vardır. İnternet servis sağlayıcınız ilgisizse ısrar edin ve gerekiyorsa sosyal medya hesaplarından ulaşın. En olmadı alt yapının asıl sahibi Türk Telekom firmasıdır büyük ihtimalle onları arayın. Buda olmazsa en son çare BTK üzerinden şikayet etmenizdir.
 

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri
Üst