dual ram

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IQCAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu dual channel kullanmayı tam anlayamadım aydınlatırsanız sevinirim. Şimdi anakartta channel A dim1 dim2 ve channel b dim1 dim2 var, ben ramleri dual channel olarak kullanmak için ramlerimin ikiniide channel a ya mı takıcam yoksa channal a nın dim1'i ve dhannel bnin dim2 sine mi takacağım.
Ayrıca 580 4 gb için içinde poweri olan max 500 TL lik bir kasa önerebilirmisinz. vatancomputer den olursa çok sevinirim direk bayiiye gidip almak istiyorum.
Bir sorum daha var geçen gün apu sistemim için gerekli olan anakart ( tuf b450 gaming plus) ramler (corsair 2x8 3200 mhz) işlemci (ryzen5 2400g) ve ssd ( samsung 860 evo 250 gb) aldım, eski powerim 4 pindi anakart ise 8 pin çalıştıramadım bilgisayarı, power almam gerektiğini düşündüm, eski 300w powerim işe yaramadı yada ben öyle biliyorum, yani poweri kesinlikle yeni ve 8 pinli almam gerekiyor öyle değil mi ?
Cevaplarınız için teşekkürler, süreklü yeni konu açıp duruyorum kusura bakmayın.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
A1 ve B1 'e takacaksınız genelde öyle olur bir boşluk bırakarak takılır. Anakartın kitapçığında yazar onada bakabilirsiniz. Vatan haricinde İstanbulda yaşıyorsanız İtopya veya Sinerji Bilgisayar 'da uyarmı size Üsküdar 'da mağazaları. PSU 'nuzun tam CPU bağlantısı PİN 'leri olmalı sorun bu ve 300W yetmez RX 590 'a.

KS

IQCAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
A1 ve B1 'e takacaksınız genelde öyle olur bir boşluk bırakarak takılır. Anakartın kitapçığında yazar onada bakabilirsiniz. Vatan haricinde İstanbulda yaşıyorsanız İtopya veya Sinerji Bilgisayar 'da uyarmı size Üsküdar 'da mağazaları. PSU 'nuzun tam CPU bağlantısı PİN 'leri olmalı sorun bu ve 300W yetmez RX 590 'a.

ben apu sistemim için 300w yeter diye düşünmüştüm ekran kartı için değil, Uğur bey. Ama 4 pinmiş olmadı. Ekran kartını 2 ay sonra felan alabiliyorum (rx580 4gb) ancak o zaman yeterli param olucak, Adanada yaşıyorum ve bildiğim kadarıyla itopya ve sinerji mağazası yok. Eğer uygun bir kasa+psu bulamazsak yada fiyat farkı fazlaysa mecbur bekleyip vatan dışında bir yerden alaağım. Kasa+psu olarak bir öneriniz var mı, Uğur bey? 

Ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

KS

IQCAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ekran kartı almayacakmısınız 300W APU 'ya yeter ama ilerde bir daha PSU almayın diye söyledim ben. Vatandan öneride bulunacağım o zaman biraz bekleteceğim.

Evet ilerdeki ekran kartına yetecek bir psu düşünüyorum, sanırım yanlış anlaşılma oldu tam anlatamadım sanırım kusura bakmayın. Daha sonra alacağım 580 için şimdiden 580 e yetecek bir  psu + kasa almak istiyorum, Uğur bey.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
VATAN BAZEN İNSANI ŞAŞIRTIYOR BAZI ÜRÜN FİATLARIYLA.Bu kasa ve içindeki power ile fiat çok iyi.
 İçindeki master lite serisi bi power diyorlar ama ,yine de RX 580 e  çok  rahat yeter.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Evet PSU ve Kasa yeterli AMD kanadında RX 590 'a kadar yolun bu PSU ile. Sorularını cevapladığımıza göre başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri