Teknobiyotikden satın aldığımız eski p1.5 kasamız oyun açılırken, oyun oynadıkdan 10, 20, 30 dk sonra biranda ekran kararıyor ve ekran kartı fanı hızlanıyor, arkada oyun çalışmaya devam ediyor. Örneğin csgo da ekran gittikden sonra bile hareket edebiliyormuşum arkadaşlar öyle demişti.
Bilgisayara res tuşundan kapatınca ekran gelmiyor fanlar aynı kalıyor. Res tuşundan denedikden sonra düğmesinden basılı tutup kapattığımız zaman KURTARMA diye biryer geliyor Beklenmeyen G/Ç Hatası yazıyor.
Hata kodu ise 0xc00000e9. res atmadan direk üstünden kapattığımız zaman bu hata çıkmıyor ısınma sorunu olduğunu düşünmüyorum kasa kapağı açıkkende kapanıyorki 40 50 derecelerde. Dediğim gibi yük altındayken oluyor. Normal Google'da falan dolaşırken olmuyor. CS GO oynarken çok sık kapanıyor ancak Forza Horizon 4, Dirt rally, Pes 20'de çok nadir kapanıyor bunu anlayamadım ilginç .
• İŞLEMCİ: Ryzen 5 2600X 4,25GHz 19MB Cache Soket AM4 İşlemci
• ANAKART: ASROCK B450M - HDV R4.0
• RAM: HYPERX FURY 8GB RAM DDR4 Olması lazım mhz hatırlamıyorum
• EKRAN KARTI : GALAX GTX 1660 Ti White 6gb
• GÜÇ KAYNAĞI : Aerocool Cylon 500W +50 veya 80
Bilgisayara res tuşundan kapatınca ekran gelmiyor fanlar aynı kalıyor. Res tuşundan denedikden sonra düğmesinden basılı tutup kapattığımız zaman KURTARMA diye biryer geliyor Beklenmeyen G/Ç Hatası yazıyor.
Hata kodu ise 0xc00000e9. res atmadan direk üstünden kapattığımız zaman bu hata çıkmıyor ısınma sorunu olduğunu düşünmüyorum kasa kapağı açıkkende kapanıyorki 40 50 derecelerde. Dediğim gibi yük altındayken oluyor. Normal Google'da falan dolaşırken olmuyor. CS GO oynarken çok sık kapanıyor ancak Forza Horizon 4, Dirt rally, Pes 20'de çok nadir kapanıyor bunu anlayamadım ilginç .
• İŞLEMCİ: Ryzen 5 2600X 4,25GHz 19MB Cache Soket AM4 İşlemci
• ANAKART: ASROCK B450M - HDV R4.0
• RAM: HYPERX FURY 8GB RAM DDR4 Olması lazım mhz hatırlamıyorum
• EKRAN KARTI : GALAX GTX 1660 Ti White 6gb
• GÜÇ KAYNAĞI : Aerocool Cylon 500W +50 veya 80
Moderatörün son düzenlenenleri: