kanka benim bi entry daha var RX6700XT kart XPG Valor Air kasaya girmiyor diye orda da anlattım problem ekran kartı ile kasanın uyumlu olmaması veya anakartın yanlış takılması sanırsamKardeşim yani eğer yüzde yüz olmuyor ise kasayı geri yolla böyle birşey olabilir mi sen ana slota kartını takamıyorsun şuan. Ki bu durumu ilk defa görüyorum böyle birşey olmaz olmamalı.
Siz nasıl taktınız kartı tam olarak detaylı olarak anlatabilir misiniz acabaaynı kart bende var zaten kart agır oldugu ıcın altına bır destek koyun ıkıncısı yanlıs slota takmışşsınız kartı vıdalar uymasa bıle ılk slota takın kartı altına destek verecek bır aparatla desteklesenız bıle yeterlı olur aslında ılk slota takıp bıraz ıttırdıgınızde vıda yerı oturması lazım dedıgım gıbı tek vıda atıp altına destek koysanız yeterlı olur bu sekılde kartı verımlı kullanamazsınız
teşekkürler hocam eve geçince aynısını deneyeceğimKartı fotoğraftaki yöne göre çok az sağa kaydırıp işaretli yerlerden vidalayın.
Ekli dosyayı görüntüle 22592
Kartı üstteki etrafı parlayan girişe takın. Bunu yapsanız bile kart yamuk durabilir , sarkabilir çünkü büyük bir kart. Bu tarz kartlarda genelde altında destek bir şey koymanızı öneririz.
Gercekten kotu takmişlar bir video izle anakart ile ilgili anlamaz isen bilgisayarciya git benden demesiBu arada kasaya mouse takmaya çalışırken farkettim sorun anakartın montajında büyük ihtimalle kasanın arkasındaki slotların hiçbiri kullanılamıyor. Gaming gen tr hazır sistemin montajında anakartı nasıl yanlış takıyor anlayamıyorum… Şimdi ne yapmam lazım bıktım gerçekten
Kart 3 fanlı o yüzden ağır kalıyor. Altında destek bir şey koymanızı öneririm.
Ekran kartını 1. slota takıp bir vidayla sıkılaştırdığım son durum bu hocam dediğiniz gibi bir tık yamukluk var gibi sanki bu normal midir acaba?
hocam kart 3 fanlı değil ama yinede ağır bir kart sağ tarafa doğru biraz aşağı duruyordu benımde ben altına destek koydum arkadaşa da öneririmKart 3 fanlı o yüzden ağır kalıyor. Altında destek bir şey koymanızı öneririm.
Birebir değişim isteyin. Böyle montaj olmaz. Kasa yada ankart kusurlu gibi.Bu arada kasaya mouse takmaya çalışırken farkettim sorun anakartın montajında büyük ihtimalle kasanın arkasındaki slotların hiçbiri kullanılamıyor. Gaming gen tr hazır sistemin montajında anakartı nasıl yanlış takıyor anlayamıyorum… Şimdi ne yapmam lazım bıktım gerçekten
Hocam ilk mesajda belirttim zaten. Düzgün takılmamış hiçbirşey diye. Ya geri göndereceksiniz adam gibi düzgünce yapacaklar, uğraşamam diyorsanız anlayan birini bulun o halletsin.Bu arada kasaya mouse takmaya çalışırken farkettim sorun anakartın montajında büyük ihtimalle kasanın arkasındaki slotların hiçbiri kullanılamıyor. Gaming gen tr hazır sistemin montajında anakartı nasıl yanlış takıyor anlayamıyorum… Şimdi ne yapmam lazım bıktım gerçekten