- Tepki
- 0
Benim ekran kartım 7300 Gs / 7200 SE her oyunda ekran kartı kullanımı %0 nedeni nedir ?
Enes Değirmenci' Alıntı:Bayağı eski bir kart driver kurdunuzmu normalde 0 olmaması lazım
valla bilmiyom bilgisayar 2 yıldır yatıyordu yeni kurdum temiz format attım herşeyini güncelledim afterburnerdan baktıgımda %0 idi ve gpu sıcaklıgı masaüstünde bile 70 - 80 derece oyun oynarken 94 derece oldugunu bile gördümEnes Değirmenci' Alıntı:Ondan sonrami oldu bu olay
Kartı bildiğiniz gibi eski bir kart kartı bir temizlemenizi öneririm ekran kartının macunu kurumuş ta olabilir onada bir baksaniz iyi olurFerhat Arslan' Alıntı:valla bilmiyom bilgisayar 2 yıldır yatıyordu yeni kurdum temiz format attım herşeyini güncelledim afterburnerdan baktıgımda %0 idi ve gpu sıcaklıgı masaüstünde bile 70 - 80 derece oyun oynarken 94 derece oldugunu bile gördümEnes Değirmenci' Alıntı:Ondan sonrami oldu bu olay
Enes Değirmenci' Alıntı:Kartı bildiğiniz gibi eski bir kart kartı bir temizlemenizi öneririm ekran kartının macunu kurumuş ta olabilir onada bir baksaniz iyi olurFerhat Arslan' Alıntı:valla bilmiyom bilgisayar 2 yıldır yatıyordu yeni kurdum temiz format attım herşeyini güncelledim afterburnerdan baktıgımda %0 idi ve gpu sıcaklıgı masaüstünde bile 70 - 80 derece oyun oynarken 94 derece oldugunu bile gördüm![]()
Enes Değirmenci' Alıntı:Bunu ben buradan anlatsam kafanizda kalmaz YouTube a yazıp uygulamalı olarak öğrenebilirsiniz![]()
Enes Değirmenci' Alıntı:Kartı bildiğiniz gibi eski bir kart kartı bir temizlemenizi öneririm ekran kartının macunu kurumuş ta olabilir onada bir baksaniz iyi olurFerhat Arslan' Alıntı:valla bilmiyom bilgisayar 2 yıldır yatıyordu yeni kurdum temiz format attım herşeyini güncelledim afterburnerdan baktıgımda %0 idi ve gpu sıcaklıgı masaüstünde bile 70 - 80 derece oyun oynarken 94 derece oldugunu bile gördüm![]()
Enes Değirmenci' Alıntı:Benim size onerilerim bunlar![]()
Enes Değirmenci' Alıntı:Benim size onerilerim bunlar![]()
Enes Değirmenci' Alıntı:Tam olarak anlamadım sarı yer derken