Ekran kartı kullanımı %0

Ferhat Arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim ekran kartım 7300 Gs / 7200 SE her oyunda ekran kartı kullanımı %0 nedeni nedir ?

KS

Ferhat Arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Ondan sonrami oldu bu olay
valla bilmiyom bilgisayar 2 yıldır yatıyordu yeni kurdum temiz format attım herşeyini güncelledim afterburnerdan baktıgımda %0 idi ve gpu sıcaklıgı masaüstünde bile 70 - 80 derece oyun oynarken 94 derece oldugunu bile gördüm

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Ferhat Arslan' Alıntı:
Enes Değirmenci' Alıntı:
Ondan sonrami oldu bu olay
valla bilmiyom bilgisayar 2 yıldır yatıyordu yeni kurdum temiz format attım herşeyini güncelledim afterburnerdan baktıgımda %0 idi ve gpu sıcaklıgı masaüstünde bile 70 - 80 derece oyun oynarken 94 derece oldugunu bile gördüm
Kartı bildiğiniz gibi eski bir kart kartı bir temizlemenizi öneririm ekran kartının macunu kurumuş ta olabilir onada bir baksaniz iyi olur :)

KS

Ferhat Arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Ferhat Arslan' Alıntı:
Kartı bildiğiniz gibi eski bir kart kartı bir temizlemenizi öneririm ekran kartının macunu kurumuş ta olabilir onada bir baksaniz iyi olur :)

nerden bakacam ve neyle temizliyebilirim

KS

Ferhat Arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Bunu ben buradan anlatsam kafanizda kalmaz YouTube a yazıp uygulamalı olarak öğrenebilirsiniz :)

sorunu çözer mi ?

Enes Değirmenci' Alıntı:
Ferhat Arslan' Alıntı:

birtane izledim ve ekran kartımda macun yko daha önce hiç çıkarmadım cıkarmaya calıstım bi ara ama yerinden oynamadı

KS

Ferhat Arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Benim size onerilerim bunlar :)

dediğini yaptım ekran kartının sogutucusu sadece bir tane demir ve oda vidayla sabitlenmemişti plastikle cıkarttım içinden pis bişi cıktı temizledim ins sorun çözülmüştür ve kurumustu macunu

Enes Değirmenci' Alıntı:
Benim size onerilerim bunlar :)

son bir sorum olacak benim bilgisayarıma 2+1 toplam 3 gb ram takılı ama sarı bir alan var ve oraya 2 gb ramı takarsam pc sadece 2 gb yi görüyor 1 gb yi takarsam sadece 1 gb yi görüyor ikisini görmesini nasıl sağlayabilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer sürücü güncellemeni doğru yaptıysan PHYSX güncellemeni 'de kontrol et indir ve kur, zaten güncel sürüm kurulu ise uyarır kurulumu yapmazsın. Eğer olmaz ise sürücüyü baştan kurmanı tavsiye ederim. Önce Bu programı indir ve Teknosiyir 'in bu videosunda nasıl kaldırma işlemi yapacağını öğren. Daha sonra Nvidia Drivers buradan kartının modelinin doğru gir ve sürücünü indir ve kurulum işlemini başlat ve kurulum seçeneklerinden Özel kurulumu seç ve ileri dediğinde açılan ekrandaki tüm kutuluları işaretle alttaki temiz kurulum seçeneği dahil kurulum işlemin bittiğinde MSI Afterburner ile bir bak bakalım sonuç değiştimi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri