- Konu Sahibi
ısınma sorunu oluyormuş diye okudum ne kadar doğru bilmiyorumGigabyte ve Asus modellerinde bios update yaparak kullanabilirmişsiniz hatta 5900x bile takmışlar ve çalışmış.
ısınma sorunu oluyormuş diye okudum ne kadar doğru bilmiyorumGigabyte ve Asus modellerinde bios update yaparak kullanabilirmişsiniz hatta 5900x bile takmışlar ve çalışmış.
Ryzen 5 5600 ve RX6600 alın. Sisteminiz daha güncel olur.asusun sisteminde 35 5600 destekli gösteriyor
yorumunuz için teşekkür ederimHocam senin durumun biraz senin neyi nasıl kabul edeceğinle alakalı , örnek verirsem. sisteme mevcut hali ile 6700xt atarsan yaklaşık yüzde 50 ye yakın darboğaz şekline kullanırsın. Dersenki bu benim için hiç problem değil ben nir süre böyle gider daha sonra işlemciyi upgrade ederim. O zaman alacağın en iyi ekran kartını almak mantıklı. Ama yok sen dersen ki param bu başka yok ilerside yok ozaman işlemci ekran kartı dengeli bir paylaşımla parayı bu iki bileşene dağıtman gerekir.
Hocam 3060 alabilirsiniz ama AMD RX6600 seçmeniz da f/p olur zaten aynı performansı veriyorlar hem de 6600 daha da ucuz.asus ile görüştüm sorunsuz destekliyor diye iletildi sanırım o ikiliyi alacağım teşekkür ederim peki işlemci tamamda ekran kartı olarak rtx serisi bir öneriniz varmı acaba
RTX serisi denildiği gibi 3060 olur ama fiyatı fazla artıyor. 3050 Alsanız o da kötü bir seçenek olur çünkü o fiyatlara çok daha güçlü RX6600 var.asus ile görüştüm sorunsuz destekliyor diye iletildi sanırım o ikiliyi alacağım teşekkür ederim peki işlemci tamamda ekran kartı olarak rtx serisi bir öneriniz varmı acaba
Hocam 3060 alabilirsiniz ama AMD RX6600 seçmeniz da f/p olur zaten aynı performansı veriyorlar hem de 6600 daha da ucuz.
teşekkür ederim 6600 128bit uzak kaldım ekran kartı piyasasına eskiden bit kavramı önem teşkil ediyordu 2012de sırf 128 bit ekran kartım diye gidip 192 bit 550ti almıştım sorun olmaz mı 128 bit olmasıRTX serisi denildiği gibi 3060 olur ama fiyatı fazla artıyor. 3050 Alsanız o da kötü bir seçenek olur çünkü o fiyatlara çok daha güçlü RX6600 var.
128 Bit ile bir sorun olacağını sanmıyorum.teşekkür ederim 6600 128bit uzak kaldım ekran kartı piyasasına eskiden bit kavramı önem teşkil ediyordu 2012de sırf 128 bit ekran kartım diye gidip 192 bit 550ti almıştım sorun olmaz mı 128 bit olması
hocam çok kararsız kalsamda 6600ü aldım arkadaşlar bütçemi zorlamaya gerek yok diye düşündüm128 Bit ile bir sorun olacağını sanmıyorum.