Merhabalar
Xfx mi yoksa sapphire mi
Xfx mi yoksa sapphire mi
Soğutma farkı oluyor ama 10 derece oynamaz zaten , bence de değmez.Arada 2 k ya yakın fark var değmez gibi duruyor
Her amd kullanıcısında sorun yok, şans işi bu kimine olur kimine olmaz. Önerilen driveri kur, onun dışında o kartda watmann almassın bence. Ben nvidia tercih ederdim.Rx6800 li sistem alınır mı diye konu açılmış
Baktım birisi video felan paylaşmış AMD ekran kartıyla ilgili şimdi soru işareti olştu kafamda bu sorun herkesde var mı
Teşekkürler
Kullanıp sorun yaşamayanda var ama doğal olarak sorun yaşamayan ben sorun yaşamadım diye konu açmıyor. O yüzden hep sorunlu diye biliyoruz. Bence alınabilir.Arkadaş 6600xt kullanıyor herhangi bir sıkıntı yok kararsız kaldım şuan
Bende RX 6600 var şu ana kadar bir sorun yaşamadım sadece sistemi Windows değil de kısa devreye powerden kapattım ve PC açılınca wattman bildirimi geldi ama zaten kapatırken geleceğini biliyordum.Rx6800 li sistem alınır mı diye konu açılmış
Baktım birisi video felan paylaşmış AMD ekran kartıyla ilgili şimdi soru işareti olştu kafamda bu sorun herkesde var mı