Ekran Kartı Tavsiyesi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Modele göre değişebilir ama XFX modelleri galiba Pulse modelinden daha iyi. Sapphire Nitro+ olsaydı da ben onu tercih ederdim.

KS

kedekraqn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Rx6800 li sistem alınır mı diye konu açılmış
Baktım birisi video felan paylaşmış AMD ekran kartıyla ilgili şimdi soru işareti olştu kafamda bu sorun herkesde var mı

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Baktım birisi video felan paylaşmış AMD ekran kartıyla ilgili şimdi soru işareti olştu kafamda bu sorun herkesde var mı
Her amd kullanıcısında sorun yok, şans işi bu kimine olur kimine olmaz. Önerilen driveri kur, onun dışında o kartda watmann almassın bence. Ben nvidia tercih ederdim.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
AMD ekran kartlarında driver sorunu oldukça hep korktuğum kart olarak kalacak. Yerinizde olsam NVIDIA tercih ederdim.

KS

kedekraqn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaş 6600xt kullanıyor herhangi bir sıkıntı yok kararsız kaldım şuan

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Bende RX 6600 var şu ana kadar bir sorun yaşamadım sadece sistemi Windows değil de kısa devreye powerden kapattım ve PC açılınca wattman bildirimi geldi ama zaten kapatırken geleceğini biliyordum.
Driver sürümün 22.5.1
Ayrıyetten PC'yi çok kullanma fırsatım olmadı uzun vadede de birşey olmaz umarım.

Radeon software üzerinden kısa bir stress testi yaptım sanırım 64 derecelere kadar çıktı.
Ayrıca boşta sistem 33 derece civarlarında +-3 derece boşta %100 fanla ise 20 derece civarlarında çalışıyor.

KS

kedekraqn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bu ay başı alıcam xfx bakalım hadi deneyelim teşekkür ederim arkadaşlar bilgilerinizi paylaştığınız için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri