Ekran karti ve monitor bağlantısı için hangi kabloyu almamı önerirsiniz. Acil
Ekran kartı ve monitöründeki girişleri bilmiyoruz ama varsa 144Hz monitöre Displayport olur eğer 144Hz den düşükse
En iyisi en performanslısı hangisiyse onu almak istiyorum hocam, tüm girişler mevcut.Fotoğrafını attığın yer DVI zaten solda yazıyor ama sağda HDMI yazıyor o varsa onu almak iyi olur.
Teşekkür ederim. İyi günlerTüm girişler mevcutsa Displayport alın derim. HDMI ile en fazla 120Hz görüntü alabilirsiniz ama Displayport ile daha üstü mevcut. En performanslısı displayport almak.
Monitöründe hz için hangi kablo önerilmişse kendi sitesinde onu kullanman daha doğru olur. Fakat DP kullanırsan daha iyi olurEkran karti ve monitor bağlantısı için hangi kabloyu almamı önerirsiniz. Acil
HDMI ile ilgili biraz daha araştırma yapıp yorum yazarsanız daha sağlıklı olacaktır.Tüm girişler mevcutsa Displayport alın derim. HDMI ile en fazla 120Hz görüntü alabilirsiniz ama Displayport ile daha üstü mevcut. En performanslısı displayport almak.
Monitörünüzü ve ekran kartınızı marka model olarak paylaşırsanız size hangi kabloları kullanabileceğinizi yazarım.Ekran karti ve monitor bağlantısı için hangi kabloyu almamı önerirsiniz. Acil
Bu fotoğrafın olduğunu biliyordum yazmadan önce baktım garanti olsun diye ama baktığımda da öyle gözüküyordu 120 nin yukarısı desteklenmiyor diye gördüm ama wikipedia dan bakmamıştım , ama sonuç olarak benim baktığım fotoğraf bu kadar detaylı değildi.HDMI ile ilgili biraz daha araştırma yapıp yorum yazarsanız daha sağlıklı olacaktır.
Aşağıdaki resimde hangi çözünürlükte hangi HDMI versiyonuyla ne kadar Hz alabileceğinize dair bir görsel paylaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 1971
Kaynak : https://en.wikipedia.org/wiki/HDMI
Sadece yanlış bilgi gördüm ve uyarı niteliğinde paylaştım. Biraz daha dikkat edersek forum kitlesi olarak daha iyi olur. Anlayışınız için teşekkürler iyi forumlar dilerim...Bu fotoğrafın olduğunu biliyordum yazmadan önce baktım garanti olsun diye ama baktığımda da öyle gözüküyordu 120 nin yukarısı desteklenmiyor diye gördüm ama wikipedia dan bakmamıştım , ama sonuç olarak benim baktığım fotoğraf bu kadar detaylı değildi.