Ekran Kartımı Satmalı Mıyım?

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba Dostlar,

elimde Asus rog strix o.c edition rx560 4gb var 1600 TL teklif verdi birisi sizce vermelimiyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Genelde 2000tl civarına satılıyor ikinci elde. Bence kart temizse sorun yoksa bir de Asus Rog yani boru değil 1800 civarı olmalı.

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Genelde 2000tl civarına satılıyor ikinci elde. Bence kart temizse sorun yoksa bir de Asus Rog yani boru değil 1800 civarı olmalı.
Taşınma aşamasındayım çok beklemek istemiyorum İstanbul'dan Trabzon'a gideceğim her kurus lazım bana en hızlı sekilde haftalarca vs bekleyemem yani satilmasini hızlıca satılır diyorsaniz 1800 e falan beklim yoksa verim bu çocuğa

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Taşınma aşamasındayım çok beklemek istemiyorum İstanbul'dan Trabzon'a gideceğim her kurus lazım bana en hızlı sekilde haftalarca vs bekleyemem yani satilmasini hızlıca satılır diyorsaniz 1800 e falan beklim yoksa verim bu çocuğa
1800 olunca hızlıca satılmaz bence çok ilan olduğundan dolayı ama altıda biraz ucuz kalıyor gibi geldi. Aceleniz varsa verebilirsiniz , 200TL için haftalarca beklemek de gerekebilir yani emin olamayız.

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
1800 olunca hızlıca satılmaz bence çok ilan olduğundan dolayı ama altıda biraz ucuz kalıyor gibi geldi. Aceleniz varsa verebilirsiniz , 200TL için haftalarca beklemek de gerekebilir yani emin olamayız.
200 TL için beklememe değmez

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ortalama ederi ben de 2 k gibi biliyorum ama çok acelesi varsa elden çıkarılabilir hocam, tercih sizin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri