Taşınma aşamasındayım çok beklemek istemiyorum İstanbul'dan Trabzon'a gideceğim her kurus lazım bana en hızlı sekilde haftalarca vs bekleyemem yani satilmasini hızlıca satılır diyorsaniz 1800 e falan beklim yoksa verim bu çocuğaGenelde 2000tl civarına satılıyor ikinci elde. Bence kart temizse sorun yoksa bir de Asus Rog yani boru değil 1800 civarı olmalı.
1800 olunca hızlıca satılmaz bence çok ilan olduğundan dolayı ama altıda biraz ucuz kalıyor gibi geldi. Aceleniz varsa verebilirsiniz , 200TL için haftalarca beklemek de gerekebilir yani emin olamayız.Taşınma aşamasındayım çok beklemek istemiyorum İstanbul'dan Trabzon'a gideceğim her kurus lazım bana en hızlı sekilde haftalarca vs bekleyemem yani satilmasini hızlıca satılır diyorsaniz 1800 e falan beklim yoksa verim bu çocuğa
200 TL için beklememe değmez1800 olunca hızlıca satılmaz bence çok ilan olduğundan dolayı ama altıda biraz ucuz kalıyor gibi geldi. Aceleniz varsa verebilirsiniz , 200TL için haftalarca beklemek de gerekebilir yani emin olamayız.