Hava akışı iyi bir kasaya sahipseniz problem yaratmaz. Ancak akış olarak pasif bir sisteme sahipseniz etkilenmeler bana göre aman aman olmasa da düşük miktarda olabilir.Kartı dikey takınca kart aşağıya değil de kapağa bakacağı için normal montaja göre daha sıcak mı olur yoksa fark etmez mi?
Eğer fan ile cam arasındaki boşluk minimum 2cm kadarsa sorun yok. Ancak 1cm civarlarında bir ölçüde fan iyice boğulacaktır ve hava akmakta zorluk çekecektir. Kartın cama mesafesi önemli sadece.Kartı dikey takınca kart aşağıya değil de kapağa bakacağı için normal montaja göre daha sıcak mı olur yoksa fark etmez mi?
O halde kasanın kendi dikey takma yuvasını tercih etmemek gerekir çünkü kapağa çok yakın. Harici aparat almak en mantıklısı.Eğer fan ile cam arasındaki boşluk minimum 2cm kadarsa sorun yok. Ancak 1cm civarlarında bir ölçüde fan iyice boğulacaktır ve hava akmakta zorluk çekecektir. Kartın cama mesafesi önemli sadece.
Cooler Master markasının ürünü vardı Universal bir kit. O tarz ürünler daha avantajlı evet.O halde kasanın kendi dikey takma yuvasını tercih etmemek gerekir çünkü kapağa çok yakın. Harici aparat almak en mantıklısı.
Hangi kasa + aparat?O halde kasanın kendi dikey takma yuvasını tercih etmemek gerekir çünkü kapağa çok yakın. Harici aparat almak en mantıklısı.
CM h500m hocam hangi aparat alacağım konusunda karar vermedim. Kit olarak alırım herhalde. Riser da lazım çünkü.Hangi kasa + aparat?
Hazır kitler satılıyor. Cooler Master'ın Universal Kit diye seti var ama fiyatı çok uçmuş. 1.250 TL civarından başlıyor, sonrasında 1.800 üstüne çıkıyor.CM h500m hocam hangi aparat alacağım konusunda karar vermedim. Kit olarak alırım herhalde. Riser da lazım çünkü.
Cama bayağı yakın olduğundan çoğu insan Universel Holder ile çözmüş bu kasada dikey kart montajını.CM h500m hocam hangi aparat alacağım konusunda karar vermedim. Kit olarak alırım herhalde. Riser da lazım çünkü.