Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarda 30 dk oynadıktan sonra monitör ekranı en düşük parlaklığı çekiyor ve monitörü kapatıp açma tuşuna basınca düzeliyor ışıkla anca görülüyor aşırı dikkatli bakmak lazım birde.
Laptoplar için güç planı ayarını maksimuma almak işe yarıyormuş öyle bir çözüm önerisi buldum gerçi yine deneyebilirsiniz ama masaüstü için biraz daha bakmam gerekiyor.
İşlemciniz INTEL ise ve işlemci içinde GPU birimi varsa INTEL Graphics Download yazıp Google üzerinden indirip aşağıdaki resimdeki ayarı devre dışı bırakın.
F modellerde GPU birimi yok söylediğim yöntem sizin işlemcide mevcut değil.
Monitör ayarlarınızı kontrol ettiniz mi? Belki ışık için süre ayarı vs. vardır. Birde ekran kartınızı söylerseniz bakalım kart odağında bir çözüm bulabilecek miyim.
NVIDIA denetim masası ayarlarına girip Varsayılanları geri yükle deyin ve ayarları uygulayıp deneyin. Bir çözüm bulamadım ya monitör arızalı ya kablo sorunlu yada benim bilmediğim başka bir ayar var.