Ekranın En düşük parlaklığı ayarlaması

BuFFle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarda 30 dk oynadıktan sonra monitör ekranı en düşük parlaklığı çekiyor ve monitörü kapatıp açma tuşuna basınca düzeliyor ışıkla anca görülüyor aşırı dikkatli bakmak lazım birde.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Laptoplar için güç planı ayarını maksimuma almak işe yarıyormuş öyle bir çözüm önerisi buldum gerçi yine deneyebilirsiniz ama masaüstü için biraz daha bakmam gerekiyor.

İşlemciniz INTEL ise ve işlemci içinde GPU birimi varsa INTEL Graphics Download yazıp Google üzerinden indirip aşağıdaki resimdeki ayarı devre dışı bırakın.
loyRo.png

KS

BuFFle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet intel ama i3 9300F ben bunun driverini falan bulamadım nereden indirince intelin kendi sitesindede baktım yok.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
F modellerde GPU birimi yok söylediğim yöntem sizin işlemcide mevcut değil.

Monitör ayarlarınızı kontrol ettiniz mi? Belki ışık için süre ayarı vs. vardır. Birde ekran kartınızı söylerseniz bakalım kart odağında bir çözüm bulabilecek miyim.

KS

BuFFle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monitörüm eski olduğu için ışık ayarlaması yapamıyorum neyazıkki. Ekran kartım ise gtx 1050 ti.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
NVIDIA denetim masası ayarlarına girip Varsayılanları geri yükle deyin ve ayarları uygulayıp deneyin. Bir çözüm bulamadım ya monitör arızalı ya kablo sorunlu yada benim bilmediğim başka bir ayar var.

KS

BuFFle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam nasıl varsayılan yapacağımı bilmiyorum video vb. Varsa atarmısınız veya da nereden yapacağımı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
NVIDIA denetim masasını açın ve sağ tarafta yazıyor Varsayılanları geri yükle ona basın ve soruya evet deyin. Sonra uygula butonuna basın bu kadar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri