Elfbar Satın Aldım

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Merhaba bir tütüncuden daha demin 350 TL ye elfbar aldım karpuzlu falan filan tadı güzel normal sigaradan dahami zararlı yoksa daha azmi zararlı

Ekli dosyalar

• IMG_20230316_174116.jpg
    IMG_20230316_174116.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 45

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba bir tütüncuden daha demin 350 TL ye elfbar aldım karpuzlu falan filan tadı güzel normal sigaradan dahami zararlı yoksa daha azmi zararlı
sigaradan uzak duran biriyim sülalede herkes sigara iciyor. babam her gün lakır lakır alıyor bide parlament normal sigaradan daha sağlıklıysa ona almayı düsünüyorum

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bırakmak için mantıklı, zevke kullanmak için mantıksız çünkü pahalı tutuyor. Vozol tercih edilebilir daha iyi bir marka 'bana göre'.

Sağlık konusunda şahsen daha sağlıklı. Öksürme, balgam vs kesiyor.

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Elfbar pek önermem Vozol daha iyi daha kaliteli. Eğer sigara içiyor ama kokusundan bıktıysanız ya da arkadaş ortamında nargileyi çok kullanıyosanız kademeli azaltmak için kullanılabilir. Onun dışında keyfi olarak alırsanız bir süre sonra bağımlılık yapabiliyor. Çünkü tadı ve duman hissiyatı çok keyifli :)

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
kutusun da ki qr koddan orjinal mi değil mi kontrol edebilirsin biz de arkadaşa aldık yalandan bi siteye gönderiyo elfbar diye site ama linki elfbra ürün orjinal diyor ama kendi sitesine girince imitasyon diyor patlamassan iyidir :D

sevincnurettin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Bırakmak için mantıklı, zevke kullanmak için mantıksız çünkü pahalı tutuyor. Vozol tercih edilebilir daha iyi bir marka 'bana göre'.

Sağlık konusunda şahsen daha sağlıklı. Öksürme, balgam vs kesiyor.
Hocam bende merak ediyorum. Satan güvenilir yada daha önce alışveriş yaptığınız site varsa paylaşabilir misiniz ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hocam bende merak ediyorum. Satan güvenilir yada daha önce alışveriş yaptığınız site varsa paylaşabilir misiniz ?
Türkiyede yasal olarak satışı olan ürünler değil, bu yüzden dikkatli olmak gerek. Hatta mümkünse şehrinizdeki tütüncüleri gezin. İnternette dumandeğilbuhar adlı siteden 2 kere kapıda ödemeyle aldım sorun olmadı ancak dediğim gibi internet biraz riskli. Esfvape adlı forum var, buradaki güvenilir satıcıları tercih edebilirsin, fiyat bir tık uyguna gelir.

sevincnurettin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Türkiyede yasal olarak satışı olan ürünler değil, bu yüzden dikkatli olmak gerek. Hatta mümkünse şehrinizdeki tütüncüleri gezin. İnternette dumandeğilbuhar adlı siteden 2 kere kapıda ödemeyle aldım sorun olmadı ancak dediğim gibi internet biraz riskli. Esfvape adlı forum var, buradaki güvenilir satıcıları tercih edebilirsin, fiyat bir tık uyguna gelir.
Teşekkürler hocam araştırıp almakta fayda var. Dediğiniz siteye bakacağım. Ön yargı olmasın ama bu tip sitelere ne zaman girsem dolandırılırım diye korkuyorum :D

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Teşekkürler hocam araştırıp almakta fayda var. Dediğiniz siteye bakacağım. Ön yargı olmasın ama bu tip sitelere ne zaman girsem dolandırılırım diye korkuyorum :D
Haklı bir endişe. Bu yüzden şehirinizdeki satıcılar veya esfvape forum üzerinden bakmanız daha mantıklı olur. Ben Vozol 6000'i 350TL civarına bulabiliyorum ancak tanıdığım olduğu için. 450TL'ye kadar çıkabiliyor fiyatları. 400'den fazla vermeyin.

KS

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
kutusun da ki qr koddan orjinal mi değil mi kontrol edebilirsin biz de arkadaşa aldık yalandan bi siteye gönderiyo elfbar diye site ama linki elfbra ürün orjinal diyor ama kendi sitesine girince imitasyon diyor patlamassan iyidir :D
Adam kutu vermediki bana poşetinde verdi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri