Daha az diye biliyorumMerhaba bir tütüncuden daha demin 350 TL ye elfbar aldım karpuzlu falan filan tadı güzel normal sigaradan dahami zararlı yoksa daha azmi zararlı
EvetDaha az diye biliyorum
sigaradan uzak duran biriyim sülalede herkes sigara iciyor. babam her gün lakır lakır alıyor bide parlament normal sigaradan daha sağlıklıysa ona almayı düsünüyorumMerhaba bir tütüncuden daha demin 350 TL ye elfbar aldım karpuzlu falan filan tadı güzel normal sigaradan dahami zararlı yoksa daha azmi zararlı
Bence al güzel hissettiriyosigaradan uzak duran biriyim sülalede herkes sigara iciyor. babam her gün lakır lakır alıyor bide parlament normal sigaradan daha sağlıklıysa ona almayı düsünüyorum
Üreten firmaya çok dikkat etMerhaba bir tütüncuden daha demin 350 TL ye elfbar aldım karpuzlu falan filan tadı güzel normal sigaradan dahami zararlı yoksa daha azmi zararlı
Sen bağımlısın. Her türlüsü güzel gelir.Bence al güzel hissettiriyo
Kalbimi kırdın MahmutSen bağımlısın. Her türlüsü güzel gelir.
kutusun da ki qr koddan orjinal mi değil mi kontrol edebilirsin biz de arkadaşa aldık yalandan bi siteye gönderiyo elfbar diye site ama linki elfbra ürün orjinal diyor ama kendi sitesine girince imitasyon diyor patlamassan iyidirMerhaba bir tütüncuden daha demin 350 TL ye elfbar aldım karpuzlu falan filan tadı güzel normal sigaradan dahami zararlı yoksa daha azmi zararlı
Hocam bende merak ediyorum. Satan güvenilir yada daha önce alışveriş yaptığınız site varsa paylaşabilir misiniz ?Bırakmak için mantıklı, zevke kullanmak için mantıksız çünkü pahalı tutuyor. Vozol tercih edilebilir daha iyi bir marka 'bana göre'.
Sağlık konusunda şahsen daha sağlıklı. Öksürme, balgam vs kesiyor.
bilindik bir taboccu var ise oradan alabilirsinHocam bende merak ediyorum. Satan güvenilir yada daha önce alışveriş yaptığınız site varsa paylaşabilir misiniz ?
Mesaja bak hocam gönderdimHocam bende merak ediyorum. Satan güvenilir yada daha önce alışveriş yaptığınız site varsa paylaşabilir misiniz ?
Türkiyede yasal olarak satışı olan ürünler değil, bu yüzden dikkatli olmak gerek. Hatta mümkünse şehrinizdeki tütüncüleri gezin. İnternette dumandeğilbuhar adlı siteden 2 kere kapıda ödemeyle aldım sorun olmadı ancak dediğim gibi internet biraz riskli. Esfvape adlı forum var, buradaki güvenilir satıcıları tercih edebilirsin, fiyat bir tık uyguna gelir.Hocam bende merak ediyorum. Satan güvenilir yada daha önce alışveriş yaptığınız site varsa paylaşabilir misiniz ?
Teşekkürler hocam araştırıp almakta fayda var. Dediğiniz siteye bakacağım. Ön yargı olmasın ama bu tip sitelere ne zaman girsem dolandırılırım diye korkuyorumTürkiyede yasal olarak satışı olan ürünler değil, bu yüzden dikkatli olmak gerek. Hatta mümkünse şehrinizdeki tütüncüleri gezin. İnternette dumandeğilbuhar adlı siteden 2 kere kapıda ödemeyle aldım sorun olmadı ancak dediğim gibi internet biraz riskli. Esfvape adlı forum var, buradaki güvenilir satıcıları tercih edebilirsin, fiyat bir tık uyguna gelir.
Haklı bir endişe. Bu yüzden şehirinizdeki satıcılar veya esfvape forum üzerinden bakmanız daha mantıklı olur. Ben Vozol 6000'i 350TL civarına bulabiliyorum ancak tanıdığım olduğu için. 450TL'ye kadar çıkabiliyor fiyatları. 400'den fazla vermeyin.Teşekkürler hocam araştırıp almakta fayda var. Dediğiniz siteye bakacağım. Ön yargı olmasın ama bu tip sitelere ne zaman girsem dolandırılırım diye korkuyorum![]()
Adam kutu vermediki bana poşetinde verdikutusun da ki qr koddan orjinal mi değil mi kontrol edebilirsin biz de arkadaşa aldık yalandan bi siteye gönderiyo elfbar diye site ama linki elfbra ürün orjinal diyor ama kendi sitesine girince imitasyon diyor patlamassan iyidir![]()