konuya farklı açıdan bakalım. James HardenBenim Robert Downey.
Jason Mamoa See dizisinden sonra adamın oyunculuğunu baya beğenmeye başladım.Benim Robert Downey.
Aquaman değilmi?Jason Mamoa See dizisinden sonra adamın oyunculuğunu baya beğenmeye başladım.
Daha önce hiç görmedim. Adaleti sağlamayamı çalışıyor konusu o mu?Danzel washington, Equlizer filmi de en sevdiğim filmdir…
Evet ama "See" diye bir dizi var dizi ilerledikçe sarıyor orda daha iyi spoiler:dizide 3-5 kişi hariç herkes kör ve aşırı iyi savaş sahneleri var.Aquaman değilmi?
Hocam o oyun karakteri.Arthur Morgan...
Bilim kurgu severim. Bir ara izlerim diyeceğim ama izleme listemde çok dizi var. Mesela Daredevil.Evet ama "See" diye bir dizi var dizi ilerledikçe sarıyor orda daha iyi spoiler:dizide 3-5 kişi hariç herkes kör ve aşırı iyi savaş sahneleri var.
She Hulk izliyor musun ?Bilim kurgu severim. Bir ara izlerim diyeceğim ama izleme listemde çok dizi var. Mesela Daredevil.
Hocam belli oluyor zatenBenim Robert Downey.
Çok sevdiğim oyuncu var 1. sıraya hangisini koysam bilemedim. Robert koyayım gitsin dedim. Adam işini yapıyor ama ne yapalımHocam belli oluyor zaten![]()
İlk bölümünü izledim. Zaten she hulk için izleyecektim ama izlemedim niye bilmiyorum.She Hulk izliyor musun ?
paul walker o7Benim Robert Downey.