Ethernet çevirici sorularım var!!

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Arkadaşlar şu ürünü Link 1 almayı düşünüyorum.
•Telefondan bilgisayara internet atabilirmiyim peki.
Mobil veri upload ve dowlandi yuksek ya o yüzden.
Mining için internetin iyi olmasi gerekiyor ona gore internetimi degistiricemde...
Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Ethernet çevirici sorularım var!!

Bu tür adaptörlerle cihaza dışarından internet verebilirsiniz ama cihazın kendi internetini aktarabilir misiniz hiçbir fikrim yok.

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94

Telefonu hotspot yapın ve bir A.Point Router alıp o hotspotu Router üzerinden PC’ye bağlayın.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

@"AgahBey" kullanıcısının önerdiği işe yarar ama daha pahalıya gelir eğer Access Point Router cihazınız yoksa.

Şu da işe yarar. Telefonu şarj ettiğiniz USB kablosuyla telefonu sisteme bağlayın. Daha sonra telefon ayarlarından Mobil erişim noktası ayarlarından ayarı USB olarak seçin. Artık bilgisayarda mobil internetinizi kullanabilirsiniz.

KS

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
RE: Cvp: Ethernet çevirici sorularım var!!

ugur.gozaydin' Alıntı:
@"AgahBey" kullanıcısının önerdiği işe yarar ama daha pahalıya gelir eğer Access Point Router cihazınız yoksa.

Şu da işe yarar. Telefonu şarj ettiğiniz USB kablosuyla telefonu sisteme bağlayın. Daha sonra telefon ayarlarından Mobil erişim noktası ayarlarından ayarı USB olarak seçin. Artık bilgisayarda mobil internetinizi kullanabilirsiniz.

Hocam ben onu coktan yaptim galiba mining sadece interndt kabul ediyor ya da sadece ethernet portundan istiyor...

AgahBey' Alıntı:
Telefonu hotspot yapın ve bir A.Point Router alıp o hotspotu Router üzerinden PC’ye bağlayın.

Hocam olabilir fakat pahali biraz, ben şöyle düşündüm:
Bir telefondan internet paylaşımını (hotspot) açacağım, diğer telefondan da ona bağlanıp hotspot u açtığım için o tel. onu internet olarak görücek ve o telefonu USB ile kasaya takacağım.

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283

Telefonun mobil verisini kullanarak bilgisayara USB ile aktarman veya telefondan wifi ile başka bir telefona bağlanıp USB ile bilgisayara aktarman bilgisayar tarafında bir değişiklik yaratmaz.

KS

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
RE: Cvp: Ethernet çevirici sorularım var!!

Androeat' Alıntı:
Telefonun mobil verisini kullanarak bilgisayara USB ile aktarman veya telefondan wifi ile başka bir telefona bağlanıp USB ile bilgisayara aktarman bilgisayar tarafında bir değişiklik yaratmaz.

Teşekkürler hocam. Yoksa ugrascakdim boşuna.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri