Bütçe en fazla 1000₺ firmanın verdiği midem de Zyxel marka dedi ama model söylemedi "ileri de fibere geçildiğinde kullanılabiliyor." muş dediği buBütçeniz nedir? Birde firmanın verdiği bir modem varsa modelini belirtirseniz o da değerlendirilebilir.
Hangi firmaya geçiş yapacaksınız ?İnternet firması değiştiriyorum ve modem almam gerekiyor. öneriniz var mı?
türknet e başvuru oluşturdum ama yine muhtemelen port sorunu ile karşılaşacam. bakalım.Hangi firmaya geçiş yapacaksınız ?
ama peşin veriyorlar modemi ve taksitlendirmesi yok hadi alayım modemi ama ondan daha iyisini alırım diye düşünüyorum o parayaŞimdiden hayırlı olsun. TurkNet'in verdiği modem ZYXEL VMG3625-T50B 850 TL'ye veriyor
bu modemler nasıl peki?TP-Link Archer VR400 ve Keenetic KN-2111-01TR Extra DSL harici bu bütçeye önerebileceğim modem bulamadım. Ben Keenetic alırdım.
ASUS modelin AC750 dahil WiFi sorunları var. Tenda modelse biraz fazla ısınıp sorunlar çıkartabiliyor. Genel şikayetleri bunlar.bu modemler nasıl peki?
![]()
Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus DSL-AC51 750 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus DSL-AC51 750 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus DSL-AC51 750 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.103,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
peki firmanın verdiği modem nasıl? 850₺ yeASUS modelin AC750 dahil WiFi sorunları var. Tenda modelse biraz fazla ısınıp sorunlar çıkartabiliyor. Genel şikayetleri bunlar.
peki sizin söylediğiniz modeme kıyaslarsanız hangisi iyidir?Başarılı bir modem kötü değil ve 850 TL fiyata alınabilir.
Selamlar,ama peşin veriyorlar modemi ve taksitlendirmesi yok hadi alayım modemi ama ondan daha iyisini alırım diye düşünüyorum o paraya