Birde bazen yama falan atıyorum sarıyor.Kaliteli oyun hele de kariyer hocam fatih terim yapıyorum efso.
Birde bazen yama falan atıyorum sarıyor.Kaliteli oyun hele de kariyer hocam fatih terim yapıyorum efso.
PES / FİFA gibi oyunlar için Steam'de şüphe götürmeyen oyun kumandası (gamepad) desteği var.Ne varmış bu epic games de herkes kötülüyor ayrıca bütün platformlarda aynı fiyatta en son steam e geldi fiyat güncellemesi
Kalenin içine kadar giriyorduk hey güdü genler hey![]()
epic games adı çıktı bi kere inmiyor hiçbir sıkıntı yok şu an serverlar da yaşadığınız sıkıntı güncel miBuna sevindim işte. Yine alamam para yok ama Steam den 2 katı fiyata almak Epic games den almaktan yine de iyidir diye düşünüyorum. Burada fiyat da çok güzel platform da.
Bahsettiğiniz cızırtı sesi haporlör ile mi geliyor yoksa monitör mü yapıyor? Ses çıkışını nereden alıyorsunuz (monitör/haporlör/kulaklık)? Monitöre bağlantı kablonuz nedir?Arkadaşlar Fifa 23 4K da ultra ayarlarda ekran kartı 76 dereceyi görüyor GOW da bu şekilde oluyor ama Fifa 4K da FPS limiti yokken oyundan ses kesilip cızırtı sesi geliyor, 60 FPS ye çektim aynı şekilde düzelmedi sonra 30 FPS çektim cızırtı kesildi ses geldi sebebi ne olabilir driverlar güncel, windows güncel. 2K da herhangi bir problem olmuyor, oyunu ilk indirdiğimde ki gibi büyük kasma ve donmalar yok arada ses gider gibi oluyor oda saliselik oluyor https://i.hizliresim.com/5ehwwo8.png 4K da işlemci sıcaklıklar CPU 58 GPU 75, 2K da CPU 54 GPU 66 // Kart Rog Strix 3080 12 GB İşlemci 13600KF
Monitörde hoparlör yok, kasaya takılı prizten güç alan hoparlörler varBahsettiğiniz cızırtı sesi haporlör ile mi geliyor yoksa monitör mü yapıyor? Ses çıkışını nereden alıyorsunuz (monitör/haporlör/kulaklık)? Monitöre bağlantı kablonuz nedir?
Ses çıkış bağlantısı arka panelden anakarttan mı yoksa kasanın ön panelinden mi?Monitörde hoparlör yok, kasaya takılı prizten güç alan hoparlörler var
Sorunu buldum oyun oynarken yüksek ayarlarda hiç bir kasma yokken gol attıktan sonra ses gidip gelmeler ve sonra cızırtılar başlıyor 1080p de 2K da bütün ayarlarda denedim hepsinde de gol attıktan sonra sevinme sahnesinde ses sorunları olmaya başladı oyun içinde her hangi bir kasma donma yok zaten ben saatlerce GOW oynuyorum ultra ayarlarda 4K ekran kartı 76-77 dereceleri görüyor ama bir problem olmuyor hiçSes çıkış bağlantısı arka panelden anakarttan mı yoksa kasanın ön panelinden mi?
Diğer portu deneyin derim. Belki çözüm sağlar. Yine çözüm sağlamazsa hoparlör arızalı olabilir belki de. Başka oyunlarda yapmıyorsa belki de sorun oyun kaynaklı olabilir.
Görüntüde herhangi bir donma yaşıyor musunuz?
Bu durumu oyuna geri bildirim olarak belirtin bence. Belki bir güncelleme ile bu sorunu aşabilirler. Oyunla alakalı yazılımsal olabileceğini düşünüyorum farklı oyunlarda yapmadığı için.Sorunu buldum oyun oynarken yüksek ayarlarda hiç bir kasma yokken gol attıktan sonra ses gidip gelmeler ve sonra cızırtılar başlıyor 1080p de 2K da bütün ayarlarda denedim hepsinde de gol attıktan sonra sevinme sahnesinde ses sorunları olmaya başladı oyun içinde her hangi bir kasma donma yok
Bu sorunun EasyAntiCheat kaynaklı olduğuna dair söylentiler vardı kaldırın düzelir dediler kaldırdım bende ama oyuna her açtığımda oyun otamatik bir şekilde geri kuruyor bende iptal diyorum oyuna açmıyor 2 defa bu şekilde yaptım 3. de mavi ekran yedim bu oyunda harbi büyük sorunlar varBu durumu oyuna geri bildirim olarak belirtin bence. Belki bir güncelleme ile bu sorunu aşabilirler. Oyunla alakalı yazılımsal olabileceğini düşünüyorum farklı oyunlarda yapmadığı için.
Ea playimiz varsa fifa 23 kaça düşüyor ve nasıl yapıyoruz bu işlemiFIFA dışında BF1, BF4, Star Wars: Jedi Fallen Order gibi oyunlar da indirimde Steam'de. EA Play'iniz varsa 5.5 liraya alabiliyorsunuz tanesini. Wild Hearts, NFS Unbound gibi oyunları 1200 liradan satışa koyan EA'den beklenmeyen hareketler bunlar tabii.
Kasmalar ve ses sorunları maç sonu özetlerde de oluyorBu durumu oyuna geri bildirim olarak belirtin bence. Belki bir güncelleme ile bu sorunu aşabilirler. Oyunla alakalı yazılımsal olabileceğini düşünüyorum farklı oyunlarda yapmadığı için.
Hocam o zaman %100 oyunun yazılım problemi var.Kasmalar ve ses sorunları maç sonu özetlerde de oluyor
Adı çıktı değil ben kendi kullanımımda gördüm bu sorunları. Steam ile karşılaştırınca bariz fark var.epic games adı çıktı bi kere inmiyor hiçbir sıkıntı yok şu an serverlar da yaşadığınız sıkıntı güncel mi
Benim ADSL yüzünden hız 16 Mbps olduğu için aralarındaki farkı bilmiyorum. Aynı hızda iniyorlar bende. Sizde durum nedir?Adı çıktı değil ben kendi kullanımımda gördüm bu sorunları. Steam ile karşılaştırınca bariz fark var.
Bende 16Mbps kullanıyorum ve indirme hızı olarak aynı ama benim bahsettiğim sorun uygulama arayüzü , kullanışı ve düzensizliği. Steam ile bakınca çok kötü geliyor.Benim ADSL yüzünden hız 16 Mbps olduğu için aralarındaki farkı bilmiyorum. Aynı hızda iniyorlar bende. Sizde durum nedir?
Gamepad desteği bile yeter Steam ile. Başlı başına şahsi olarak tercih etme sebebimdir.Bende 16Mbps kullanıyorum ve indirme hızı olarak aynı ama benim bahsettiğim sorun uygulama arayüzü , kullanışı ve düzensizliği. Steam ile bakınca çok kötü geliyor.
win11Hocam o zaman %100 oyunun yazılım problemi var.
Win 10 / Win 11 hangisini kullanıyorsunuz?
Win 10 ile deneme şansınız var mıdır?