Bugün olmaz ama yarın bakarız isterseniz. Yorumlarımın altında adresler var.
ben sana istek attım foxman ismim haberin olsun yarın halledelim o zaman sen dc den yazarsın bana müsait oluncaBugün olmaz ama yarın bakarız isterseniz. Yorumlarımın altında adresler var.
Gün içinde bana bildirim DC veya buradan ben unuturum.ben sana istek attım foxman ismim haberin olsun yarın halledelim o zaman sen dc den yazarsın bana müsait olunca
isteğimi kabul ettinmi arkadaşlarımın arasında ismini yazınca çıkmıyor bekleyen isteklere baktım orda da yoksunGün içinde bana bildirim DC veya buradan ben unuturum.
tamamdır sağolVaktim olmadı girmek için kabul ederim boş bir vakitte acelesi yok yarına kadar.
reis dc den yazdım sana ama cvp vermedin 3 gün geçti üstündenVaktim olmadı girmek için kabul ederim boş bir vakitte acelesi yok yarına kadar.
tamamdır reis bekliyorumDün girdim birisine yardım için ama başka mesaj görmedim. Birazdan tekrar girerim.
Selamlar,
Mavi ekran aldığınızda alt tarafta bir durdurma kodu yazar. Bu sorunun neyden kaynaklandığını özetler. Ayrıca kayıt defteri üzerinden minidump dosyasını paylaşırsanız, analiz edip bakabilibende de aynı problem var format atım hala aynı problem var çıldırcam mavi ekranların habıre kodları değişiyor hepsının fotoğrafı var ramlarda sıkıntı oldunu sanmıyorum bellek denetliyicsinde sorun cıkmadı