FORUMA Özel ASUS RTX 3050 8GB ekran kartı 4489TL Olacak! (SINIRLI STOK)

MuhammedColaker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Cvp: FORUMA Özel ASUS RTX 3050 8GB ekran kartı 4489TL Olacak! (SINIRLI STOK)

Foruma her üye olan kullanıcının bu haklardan faydalanabilmesi büyük haksızlık. Forumda yardımlaşan, yardımcı olan, etkileşim kuran üyelere destek amaçlı bu kampanyaları yaptığınızı söylüyorsunuz ancak forumun tüm üyelerine açık oluyor kampanyalar.  Bir kişi şurada 2 dakika da üye olsa kampanyadan yararlanma hakkı oluyor, birisine yardım etmesine, etkileşim kurmasına hiç gerek yok ki. Bu tarz durumlar çok can sıkıcı ve haksızlık bence.

Ben ihtiyacım olduğu halde ekran kartını indirimli fiyattan alamadım.

bluesheytan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Cvp: FORUMA Özel ASUS RTX 3050 8GB ekran kartı 4489TL Olacak! (SINIRLI STOK)

Bence instagram da paylaşıldığı için böyle oldu. Açıkçası ben instagramdan gördüm ve gelip üye oldum foruma. Zaten 20000 kişi girmişti bakmıştı konuya. Belliydi böyle olacağı ama yine de teşekkür ederim en azından hepimize bir şans verdiniz alamadım ama bir şansım oldu. @"OceanLaB"

MuhammedColaker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
RE: Cvp: FORUMA Özel ASUS RTX 3050 8GB ekran kartı 4489TL Olacak! (SINIRLI STOK)

bluesheytan' Alıntı:
Bence instagram da paylaşıldığı için böyle oldu. Açıkçası ben instagramdan gördüm ve gelip üye oldum foruma. Zaten 20000 kişi girmişti bakmıştı konuya. Belliydi böyle olacağı ama yine de teşekkür ederim en azından hepimize bir şans verdiniz alamadım ama bir şansım oldu. @"OceanLaB"

Yeni katılanlar için süper olmuş zaten de forumun eski üyelerine de ayrıca çok ayıp etmiş oldular. Aylarca siz insanlara yardım ettiğiniz için size özel kampanyalar yapacağız dediler, sonrada gittiler herkese forum üzerinden dağıttılar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri