FORUMA Özel ASUS RTX 3050 8GB ekran kartı 4489TL Olacak! (SINIRLI STOK)

alperkaya.m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: FORUMA Özel ASUS RTX 3050 8GB ekran kartı 4489TL Olacak! (SINIRLI STOK)

OceanLaB' Alıntı:
OnurZtrk' Alıntı:
Sen sistemini doğru düzgün yapma sepete ekleyelim ödeme yaptırmasın. Stokta var görünüyor ama ödeme yapılmıyor. Millet tepki verince hemen banla dimi nasıl olsa 2000 küsür üye yaptın 1 saatte. Bidahakine doğru düzgün sitelerle çalışırsanız bu forum işler ama yönetim şekliniz kötü 1 2 sene sürmez bu forumun da ömrü. Kötü birşey söylemeden sadece yapamadığınız işi kabullenin diye insanlar yazıyorsa buraya gidip banlamayın örgürce ifade etsinler. Zaten foruma özel deyip üye kazanmak için instagramda paylaşmanız saçma.

Forumda herkes "seviyeli şekilde" yorum yazmakta özgür. Ancak küfür, hakaret veya aşağılayıcı şekilde davranışlar zaten forum kuralları gereği banlanıyor. Tepki verme ile durumun ne alakası var ki? Satışı biz yapmıyoruz. Piyasadaki pek çok firma ile zaten iş birliğimiz var. Bu Foruma özel durumu ilk kez yapmıyoruz ve daha önceden neredeyse "bedavaya" bir sürü kişi faydalandı.

Mesela;

https://forum.pchocasi.com.tr/konu-...ing-h3-gun-metal-7-1-299tl-inecek-olmasi.html

https://forum.pchocasi.com.tr/konu-...n-pch-forum-a-ozel-2-xxxtl-inecek-olmasi.html

https://forum.pchocasi.com.tr/konu-logitech-g703-lightspeed-ve-g403-pch-ozel-indirim.html

Sıcak fırsatlar başlığından görebilirsiniz.

Buradaki mevzu 45 dakikada 10 binden fazla kişinin girip ürünü talep etmesi. Hangi stoğu yetiştirebiliriz ki? Ayrıca satışı ben yapmıyorum. Benim alıp verdiğim veya cebime giren de bir şey yok.

Firma "böyle bir fırsat var duyurmak ister misiniz?" dedi bende faydalansın insanlar diye foruma yönlendirdim. Yapılan doğru eleştirileri her zaman saygı ile cevaplıyoruz. Ancak sen şöylesin, siz böylesiniz, dolandırdınız, bilmem ne gibi yorumları yapanlara da saygı gösterilmesini kimse beklememeli.

Alanlar dua ediyor, alamayanlar küfür. Biz nasıl bir yöntem izleyelim?

hocam sorgulamak , çok önemlidir kusura bakma seni sorguloruzda , örnek vereyim ben senin vesilen ile almiş olsam buraya yazmayi paylaşmayi bırak sitenizin bağış linki yada iban verinde bi 100 lira katkım olsun derdik o satın alan 100 kişi nerde abi? yanlış anlama türkiyede yaşıyoruz insan merak ediyor satin alan bi dekont bişey paylaşır yani bu 100 kişi geldi aldı ve hemen toz mu oldu? 1 teşekkürü çok mu görüyolar buraya bunuda sorgulamak lazim.

Burkavuk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Cvp: FORUMA Özel ASUS RTX 3050 8GB ekran kartı 4489TL Olacak! (SINIRLI STOK)

Merhabalar OceanlaB üstadım. 
Bu ekran 3050 ekran kartı paylaşımına istinaden sayfanıza üye oldum. İş güç bu tarz form siteleri ve son 7 - 8 yıldız teknolojiden uzak birisi olarak bir fikrini, fikrinize almak istedim.

Oyun ve teknolojiye merakım var bunun içinde bir cihaz gerekli tabiki.
Uzun yıllar kullanabilmek adına şu bilgisayar veya bileşenler  5 yıl güncel ayarlarda kalır her oyunu oynarsın  pugb sinden crysisine call of tan diğer benzerlerine yüksek ayarda oynatacak şekilde tabi önemli noktalardan biriside elimiz cebimize giderken zorlanmayacak önerileriniz varsa memnun olurum. 

ayranım dökülmesin şeklinde oldu farkındayım. 
dönüş yap yada yapma şimdiden sağollasın Oceanla. Ayrıca  en azından indirimli ürün paylaşarak faydan dokunuyor ihtiyaç sahiplerine bunun içinde ayrıca teşekkürler.

alperkaya.m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

banlarsanız çok şey değil ama gördüğüm kadarıyla ortalık sakinleşti arkadaşlar bu şeffafsızlık sessiz kalma kulak arkası yapma yani reklamin iyisi kötüsü olmaz derler ya yalan arkadaşlar bu reklamin en kötüsüydü bu bir eleştiri ve görüştür ban sebebi olarak görüyosanız zaten banlanmış olmaktanda gurur duyarım hiç sıkıntı değil aksi görüşünüz varsa açıklayın belki güzel bi forum ortamı doğar , tartışılmayan forum forum değildir zaten o bir bültendir kontrollü haber kaynağıdır buda tarihten gelen bir gerçek .

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
RE: Cvp: FORUMA Özel ASUS RTX 3050 8GB ekran kartı 4489TL Olacak! (SINIRLI STOK)

Burkavuk' Alıntı:
Merhabalar OceanlaB üstadım. 
Bu ekran 3050 ekran kartı paylaşımına istinaden sayfanıza üye oldum. İş güç bu tarz form siteleri ve son 7 - 8 yıldız teknolojiden uzak birisi olarak bir fikrini, fikrinize almak istedim.

Oyun ve teknolojiye merakım var bunun içinde bir cihaz gerekli tabiki.
Uzun yıllar kullanabilmek adına şu bilgisayar veya bileşenler  5 yıl güncel ayarlarda kalır her oyunu oynarsın  pugb sinden crysisine call of tan diğer benzerlerine yüksek ayarda oynatacak şekilde tabi önemli noktalardan biriside elimiz cebimize giderken zorlanmayacak önerileriniz varsa memnun olurum. 

ayranım dökülmesin şeklinde oldu farkındayım. 
dönüş yap yada yapma şimdiden sağollasın Oceanla. Ayrıca  en azından indirimli ürün paylaşarak faydan dokunuyor ihtiyaç sahiplerine bunun içinde ayrıca teşekkürler.

Selamlar hocam,

Aramıza hoş geldiniz. Umarım kalıcı olursunuz. Sizden ricam ilgili kategoriye gidip, yeni bir konu açar mısınız? Hemen yardımcı olalım.

Palermolu Ali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Alanlara hayırlı olsun. Site 11-12 dakika açılmadı, açıldığında da stok bitmişti. Bu durumda Pchocası'nı suçlayamam. Ancak siteleri hemen zaman aşımına uğrayan sitelerle ben olsam bir daha çalışmam.

erse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Arkadaşlar aldım alamayanlar yetişememiş olabilir taner abide yalan olmaz.

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367

erse' Alıntı:
qy5nwo9.jpg
[/url][/img]arkadaşlar aldım alamayanlar yetişememiş olabilir taner abide yalan olmaz.

alperkaya.m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

biladerim ben senden yeni üyeyim , benden az mesajin var taner abiyi geçte sende yalan olabilir mi ? :)

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367

erse' Alıntı:
Arkadaşlar aldım alamayanlar yetişememiş olabilir taner abide yalan olmaz.

Hayırlı olsun kardeşim. Güzel günlerde kullan inşallah.

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

İhtiyacım yoktu almadım ama pc hocası foruma teşekkürler.Güzel kampanya.Kendini bilmezler türemiş hemen ekran kartı alamadık diye.Adamlar sınırlı stok olduğunu yazmıştır zaten.Önceki kampanyaların çoğunu satın alan biri olarak yorum yapıyorum helal olsun hiçbir forumda olmayan işler yapılıyor.O yüzden gelip boş yapanları takmayın bence.

selimceran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
GTX 1650 EKRAN KARTIMI YÜKSELTMEK İÇİN ALACAKTIM. AMA PCHOCASINA YAKIŞTIRAMADIM. SİTEYE ÜYE ÇEKMEK İÇİN YAPILMIŞ BİR DURUM BU... ÜZDÜ AÇIKCASI.. ALMAK İÇİN VERİLEN ÇABAYA YAZIK OLDU.

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94

Alabilen dostlara hayırlı olsun. Naçizane tavsiyem böyle bir durumda foruma özel yapıyorsak üyeler olarak bizler konuya mesaj atsak ve çekiliş ile indirim kodu alıp ürünleri böyle alsak daha iyi olmaz mı en azından siteler çökmez. Kodu olan gelir alır gider. Kafadan 30 dakik uğraştım. Sonuç Malesef hüsran. Pchocasına bir şey diyemem stok bu kitleye yetmeyeceği belli. En azından çözüm yolunu ortak bulalım diye yazıyorum.

Palermolu Ali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selimceran' Alıntı:
GTX 1650 EKRAN KARTIMI YÜKSELTMEK İÇİN ALACAKTIM. AMA PCHOCASINA YAKIŞTIRAMADIM. SİTEYE ÜYE ÇEKMEK İÇİN YAPILMIŞ BİR DURUM BU... ÜZDÜ AÇIKCASI.. ALMAK İÇİN VERİLEN ÇABAYA YAZIK OLDU.
Burada en avantajlı olan satışı yapan site oldu. 10 tane stok açtılarsa Pchocası üzerinden deli gibi reklamını yaptılar. Biz ise 10 tane ekran kartı için siteye defalarca tıkladık, boşa ümitlendik.

oturak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

4400e alıp 6500e koyacaklar kesin olacak. Onlara ekmeği 100tlden satmak gerek. Aç gözlüler.

batuhanngumus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

hayırlı olsun, 6500tl den sarı siteye eklenmiş bile kart :) Böyle kampanya yapıyorsan atıyorum belli şartlar koyacaksın, nasıl yabancı biri sadece yabancı birinden araba alabiliyor ya da engelli bir birey KDV indirimli araba aldığı zaman beş yıl boyunca satamıyor arabayı aynı onun gibi. Bu kartı sana satarım ama, elinden 1 yıl boyunca çıkarmayacaksın vbvb gibi şartları olması lazım ki cidden bu indirimli fiyatların biz kullanıcılar için olduklarına inanalım.

erse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

alperkaya.m' Alıntı:
biladerim ben senden yeni üyeyim , benden az mesajin var taner abiyi geçte sende yalan olabilir mi ? :)

ss atabilirim istersen wp numaramı veriyim? 
ürün elime geçtiğinde de fotoğrafını atabilirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri