3000 serisi ekran kartı olabilir.
4070li bir sistem dizmeyi düşünüyorum olmassa orta seviye bi pc alıcam 3-4 yıl götürecek ekran kartı olursa çok güzel olur ama dediğin gibi herkese hitap etmezSanmıyorum genel kitleye hitap etmez
Belki kasa psu falan gelir psu gelirse 650w gelse bile 4070 kullanabiliyorsun4070li bir sistem dizmeyi düşünüyorum olmassa orta seviye bi pc alıcam 3-4 yıl götürecek ekran kartı olursa çok güzel olur ama dediğin gibi herkese hitap etmez
bakalım güzel bişey olsun da herkesin isteği karşılanmış olsunBelki kasa psu falan gelir psu gelirse 650w gelse bile 4070 kullanabiliyorsun
Wired mouse mu wireless mouse muWr mouse / 4070-4070ti GPU/ 13400 işlemci/ Mümkünse direk hazir sistem
![]()
Wireless yahu digerini duymadim bileWired mouse mu wireless mouse mu
Diğeride normal kabloluWireless yahu digerini duymadim bile![]()
Sata SSD iyi tabi ama M2 ye yakın fiyatları. HDD de olabilir.2tb ve üzeri 2.5" Sata SSD![]()
2k 144hz Monitör çok iyi olabilirHer hafta PC Hocası Forum'a özel manyak fiyatlı ürünler ayarlıyoruz biliyorsunuz ve bunu forum içinde herkese rütbeliden rütbesize doğru veriyoruz. Yeni ürünler belirliyorum şimdi. Hangi ürünlerin gelmesini istiyorsanız, yorumlardan yazın. Firmalarla ona göre görüşüp, fiyat isteyelim.
Örneğin; 600W güç kaynağı veya 512GB M2 SSD gibi..
Bu konudan tüm yorumları toplayalım.
2x8 3200mhz standart ram.Her hafta PC Hocası Forum'a özel manyak fiyatlı ürünler ayarlıyoruz biliyorsunuz ve bunu forum içinde herkese rütbeliden rütbesize doğru veriyoruz. Yeni ürünler belirliyorum şimdi. Hangi ürünlerin gelmesini istiyorsanız, yorumlardan yazın. Firmalarla ona göre görüşüp, fiyat isteyelim.
Örneğin; 600W güç kaynağı veya 512GB M2 SSD gibi..
Bu konudan tüm yorumları toplayalım.
Ana kartım da iki adet M2 slot u var ikisi de dolu. O yüzden Sata kovalıyorumSata SSD iyi tabi ama M2 ye yakın fiyatları. HDD de olabilir.
Benim de M2 slotu dolu. Yoksa geçen haftalarda verilen M2 lerden birini alırdım.Ana kartım da iki adet M2 slot u var ikisi de dolu. O yüzden Sata kovalıyorum![]()
.Benim de M2 slotu dolu. Yoksa geçen haftalarda verilen M2 lerden birini alırdım.