Ekran görüntüsünde de gözüktüğü gibi bu kısımlar ingilizce kalmış.
recepp Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 23 Ara 2021 Mesajlar 179 Tepki 21 Konum 34 | İstanbul Avrupa 20 Mar 2022 #1 Ekran görüntüsünde de gözüktüğü gibi bu kısımlar ingilizce kalmış.
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,145 Konum 34 | İstanbul Anadolu 20 Mar 2022 #2 Cvp: Forumda yeni konu açarken gelen uyarılar ingilizce kalmış En baştaki Ignore Warning and post anyway seçeneğine basabilirsiniz. Uyarı aynı linkten forumda bulduğunu söylüyor size.
Cvp: Forumda yeni konu açarken gelen uyarılar ingilizce kalmış En baştaki Ignore Warning and post anyway seçeneğine basabilirsiniz. Uyarı aynı linkten forumda bulduğunu söylüyor size.
KS recepp Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 23 Ara 2021 Mesajlar 179 Tepki 21 Konum 34 | İstanbul Avrupa 20 Mar 2022 Konu Sahibi #3 Cvp: Forumda yeni konu açarken gelen uyarılar ingilizce kalmış Evet onu anladım ama her kullanan üye anlayamayabilir, uyarayım dedim belki düzeltilir. Hocam yanlışlıkla 2 aynı konu açmışım birini silebilir misiniz?
Cvp: Forumda yeni konu açarken gelen uyarılar ingilizce kalmış Evet onu anladım ama her kullanan üye anlayamayabilir, uyarayım dedim belki düzeltilir. Hocam yanlışlıkla 2 aynı konu açmışım birini silebilir misiniz?
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,145 Konum 34 | İstanbul Anadolu 20 Mar 2022 #4 Cvp: Forumda yeni konu açarken gelen uyarılar ingilizce kalmış Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.
Cvp: Forumda yeni konu açarken gelen uyarılar ingilizce kalmış Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.