Fps Drop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moleex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar 8GB DDR3 1600MHZ Ram  GTX 750 Ti i5 4460 Call Of Duty Warzone de FPS drop alıyorum FPS 60iken 2ye düşüyor Çatışmaya girince Efeklerden vs FPS drop giriyor Fortnitede de sık görmeye başladım bu sorunu eskiden yoktu heralde yeni gelen güncelemelerden oluyor Ramı yükseltmek istiyorum 8GBx2 1600MHZ Ram dan dolayı FPS drop oluyor diye düşünüyorum eğer ramları değistirirsem bu sorunla karşlaşırmıyım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RAM yetmiyorsa FPS drop yapar ama önce MSI afterburner ile RAM kullanımınıza bakın sınırdaysa RAM takviyesi hem FPS drop olayını çözer hemde bir miktar FPS artışı sağlar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
2 adet 8 GB 'mı alacaksınız? Linkteki ürün olur bir sıkıntı yokta siz nerede yaşıyorsunuz link tuhaf para birimi tuhaf. :)

KS

Moleex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Makedonya be Reis Berbat Burası Berbat düşünsene Bu 1600 MHZ lı 8GB zar zor buldum :D :D

Aynen bu arada 2 Tane Alıcam 8GBlik 16GB Olsun Ram da Call Of Duty Atayım az oyuna girince Ram dan ne zaman duman çıkacak diye bekliyorum resmen :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anladım, para birimini arattıp bir şey çıkmayınca dedim neresi burası ya. :D Neyse siz RAM 'i alın zaten sınırda kullanımınız var sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

KS

Moleex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynen ben Ramları Aliyim birce birtane bilmem hatırlarmısınız bu siteden Ekran Kartı Tavsiyeni Almıştım onu da alıcam heralde oyunlar daha akışlı gider Yardımınız için çok teşekkür ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri